Honda CR-V 2.4i Executive Lpg G3 Nw Gr Beurt+remmen Garantie + Super Suv!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
A.F. Garage
Drilleveld 24
3431 ET Nieuwegein
Utrecht (NL)
Tel. 030-6300336
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 18.995,00
Merk  Honda
Model  CR-V
Type  2.4i Executive Lpg G3 Nw Gr Beurt+remmen Garantie + Super Suv!
Bouwjaar  2010
Km.  109.830 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.622 kg.
Motorinhoud  2.354 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Trekhaak, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Entertainment & Mediaaudioinstallatie met CD-wisselaar
Exterieurbuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaardimlichten automatisch en regensensorlichtmetalen velgen 18"metaal-/micakleurmistlampen voor
Extra2x sleutelsNieuwe A.P.KNieuwe accu
Interieur & Comfortelektrische ramen voor en achterelektrisch verstelbare voorstoel(en)lederen interieurlederen stuurwiel en versnellingspookstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
Veiligheid & Techniekalarm klasse 1(startblokkering)centrale vergrendeling met afstandsbedieninghoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorkoplampreinigingparkeersensor voor en achterpassagiersairbagzij airbag(s) voor
Overige12 maanden garantieGrote service beurtNieuwe remmen voor
Bijzonderheden
Bijzonderheden:
Wilt u een super mooie en betrouwbare Honda SUV rijden op LPG G3 EN genoeg vermogen tot je beschikking hebben? Dan is deze Honda CRV Executive 2.4 V-TEC een zeer goede keus voor u. Dit is met zekerheid te zeggen de beste Honda SUV die je kan rijden! Mede door de K24 V-TEC motor in combinatie met automaat en LPG G3 kan men deze auto zuinig rijden of sportief indien gewenst! Met de LPG G3 onderbouw systeem heb je een volle tank voor E35 en daar kun je +/- rond de E500 km mee rijden, ideaal voor mensen die lange afstanden afleggen!

De auto is compleet onderhouden door de vorige eigenaar en bij ons heeft hij een complete servicebeurt gekregen! Zeer fijne/stille auto om te rijden en pittig wanneer het noodzakelijk is. Dit is een Executive edition met leren bekleding, verwarmde stoelen, Cruise control, Parkeersensoren voor en achter, Xenon verlichting met koplamp sproeiers airbags rondom etc, gewoon zeer compleet! De sterkere K24 motorblok MET automaat als kers op de taart om goed een caravan te kunnen trekken tot 1500 kg geremd! Verder zitten stoere 18 inch velgen van Honda op met z.g.a.n Vredestein banden. Om de auto compleet af te maken hebben we alles tot op de puntjes gecheckt en onderhouden om de nieuwe eigenaar een zorgeloze en soepele rij ervaring te bieden, zodoende komt de CR-V ook met 12 maanden garantie! Met de gunstige kilometerstand kan deze auto nog jaaaaaren gereden worden zonder mankementen. Met de onderhoudsvrije kettingmotor hoeft u zich ook geen zorgen te maken van dure distributiesetjes, met goed onderhoud volgens schema kan deze motor levenslang mee!

De CRV is een juweel van een auto. Trekt goed op met genoeg koppel en veel Power (170 PK) Ideaal om samen met de familie op vakantie te gaan, 2000 km rijden voor slechts E140(!) Er is heel veel bagage ruimte aanwezig en genoeg been- en hoofdruimte voor de achter passagiers. De LPG tank zit op de plek van de reservewiel waardoor de kofferruimte ruim genoeg blijft.

De CRV komt met een Honda touchscreen systeem met achteruitrij camera en navigatie met Bluetooth! Het is aan te raden om de auto in het echt te zien/rijden om echt gewaardeerd te worden, komt absoluut niet tot zijn recht op de foto’s! Tevens is de auto over precies 1 jaar als Youngtimer te rijden, zeer interessant om zakelijk te rijden met goedkope vaste lasten!

Kortom, wilt u in een compleet onderhouden, oer betrouwbare en chique Honda CRV Executive rijden op LPG G3 met 12 maanden garantie? Dan is dit een uitstekende optie welke binnen 1 jaar tevens als Youngtimer te rijden is, ideaal!

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed afgeleverde auto is bij ons een vanzelfsprekendheid! U hoeft niet te kiezen tussen pakketten tegen meerprijs u krijgt namelijk een goed afgeleverde auto zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Dat is de service waar wij om bekend staan en die wij standaard bieden.

We zijn ook bekend van TopGear & AutoWeek!
https:/ /topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

Bezoek en like ook onze Facebook Pagina!
https:/ /www.facebook.com/AF-Garage-522123611304223/

Bekijk onze promotiefilm op YouTube!
https:/ /youtu.be/JZ3-83ByNeU

Tevens zijn wij importeur van snelle en exclusieve Honda's. Ook kunnen we alle onderdelen van de Honda Odyssey direct uit voorraad leveren! Heeft u een bepaalde type Honda op het oog? Laat het gerust weten wij zullen voor u de auto leveren die aan al uw wensen voldoet!

Voor meer info of een vrijblijvende proefrit kunt u gerust bellen of mailen.
Voor een uitgebreide fotoreportage of andere leuke auto's en aanbiedingen kunt u onze website bezoeken!

Mob: 0646606689
B.G.G: 0655321927
Tel: 030-6300336

Tot ziens bij:

A.F. Garage
Drilleveld 24
3431ET NIEUWEGEIN
Telefoonnummer: 06 46606689
E-mailadres: info@af-garage.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2009 - mrt 2010
Referentienummer: 645
Kenteken: XG-837-L

Technische informatie
Vermogen: 124 kW (168 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 600 kg)
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot (NEDC): 225 g/km
Energielabel: F
Emissieklasse: Euro 4

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,1 l/100km (1 op 7,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 267 - € 292 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Laatst bekeken