Jaguar Sovereign 3.2 V8

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mont Blanc Premium Cars
Lipsstraat 22u
5151 BH Drunen
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0621311757
Print
Specificaties
Prijs  € 13.995,00
Merk  Jaguar
Model  Sovereign
Type  3.2 V8
Bouwjaar  2001
Km.  139.000 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Groen
Deuren  5
Gewicht  1.680 kg.
Motorinhoud  3.248 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoofdsteunen achter, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Airbag passagierAlarm klasse IIIAudiobediening op het stuurwielAutomatisch dimmende binnenspiegelBandenspanning controlesysteemBumpers in carrosseriekleurElektrisch bedienbare ramen achterElektrisch bedienbare ramen voorElektrisch verstelbare buitenspiegelsGordelspannersLederen stuurwielLendesteun verstelbaarMiddenarmsteun achterMiddenarmsteun voorMistlampen voorMultifunctioneel stuurwielPollenfilterReservewielStabiliteitsregeling (ESP)StandkachelStoelverwarmingStuur in hoogte verstelbaarVerstelbare gordelhoogteWegrijassistent helling
Bijzonderheden
Hier staat 'ie dan, deze Jaguar Sovereign 3.2 uit 2001, gehuld in het karakteristieke British Racing Green. De lak straalt een tijdloze klasse uit en het interieur, bekleed met zacht "Sand" gekleurd leer en lichtbruine accenten op de stoelen, biedt een comfortabele plek voor elke rit.

De toegevoegde houten details, zoals het met hout ingelegde dashboard, het stuur en de versnellingspook, geven deze Jaguar een vleugje elegantie. Het is een auto die met zorg is onderhouden door een toegewijde liefhebber, bij een specialist in klassieke Jaguars.

Onder de motorkap bevindt zich een solide 3.2-liter motor die betrouwbare prestaties levert. In de jaren 1997-2003, toen deze Jaguar werd geproduceerd, waren er verschillende motoropties en luxe pakketten beschikbaar, waaronder de verfijnde Sovereign-uitvoering.

Met een bescheiden 138.000 kilometer op de teller, heeft deze Jaguar nog kilometers te gaan. Een kans om een stukje Britse autogeschiedenis te bezitten zonder overdreven franje.
Bedrijfsinformatie
Voor meer informatie over bovenstaande informatie kunt u mij natuurlijk altijd even bellen, appen of mailen.

Mochten er meer vragen zijn dan vernemen wij deze natuurlijk graag.

Bij Mont Blanc Premium Cars zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Er wordt bij aflevering 1 maand en maximaal 1.500 KM garantie gegeven op het draaiende gedeelte van de motor en versnellingsbak. De maximale dekking voor de reparaties is €2.500,- inclusief onderdelen, arbeidsloon en BTW. Wij voeren als standaard een technische controle uit op al onze voertuigen. Voor meer informatie: https://montblancpremiumcars.nl/aflevering/

Met vriendelijke groeten,
Floris

Mont Blanc Premium Cars


DISCLAIMER
Mont Blanc Premium Cars spant zich in om alle informatie over de auto zo accuraat mogelijk weer te geven. U kunt echter geen rechten ontlenen aan eventuele fouten, omissies of andere onvolledigheden in de beschrijving van de auto en de opties. Wij adviseren u voor de aankoop de auto en de uitrusting zelf te controleren en desgewenst zullen wij u daarbij graag helpen.

Bezoekadres Mont Blanc Premium Cars:

Tongerloostraat 3
5154PH Elshout
Telefoonnummer: 0621311757
E-mailadres: Info@montblancpremiumcars.nl
Meer informatie
Technische informatie
Vermogen: 174 kW (237 PK)
Aantal cilinders: 8
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 225 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 5023 x 2078 x 1375 cm
Wielbasis: 287 cm

Gewichten
Laadvermogen: 100 kg
GVW: 1.780 kg
Max. trekgewicht: 1.900 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieurkleur: beige
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 290 g/km
Emissieklasse: Euro 3

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 12,04 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik in de stad: 17,1 l/100km (1 op 5,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,2 l/100km (1 op 10,9)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Staat
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - € 298 per kwartaal

Laatst bekeken