Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk Limited Leder, Xenon, Apple Carplay, Keyless

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Wijma
Uranusweg 2
8938 AJ Leeuwarden
Friesland (NL)
Tel. 058-2121314
Fax. 058-2121364
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 21.950,00
Merk  Jeep
Model  Compass
Type  1.4 Multiair 140pk Limited Leder, Xenon, Apple Carplay, Keyless
Bouwjaar  2018
Km.  36.156 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.405 kg.
Motorinhoud  1.368 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Cruise control, Dakdragers, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarElektrisch bedienbare achterklepGrootlichtassistentKeyless entryKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 19"mistlampen voor adaptiefParkeersensor achter
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurBinnenspiegel automatisch dimmendCruise control adaptief met stop&goElektrisch verstelbare stoel(en) met geheugenLederen stuurwielSportstoelenStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Bandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemRijstrooksensor
OverigeApple Carplay/Android AutoDabextra getint glas achterLeather Seats Pack Plus (Cruise control adaptief met stop&go, Elektrisch bedienbare achterklep, Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen, Sportstoelen)Visibility-pack (bi-xenon koplampen, Grootlichtassistent, Koplampen adaptief)
Bijzonderheden
Waarom zijn "sports utility vehicles", ofwel SUVs, zo populair? Het officiële antwoord is: ze bieden meer ruimte en functionaliteit dan een gewone personenauto. Het echte antwoord: ze zien er stoer uit en zijn daarom begeerlijker dan een gewone personenauto.
Heel kort door de bocht: in Amerika draait alles om de show. In Italië is het het uiterlijk dat telt. Dus wanneer het Amerikaanse merk Jeep samen met het Italiaanse moederbedrijf Fiat een SUV ontwikkelt, dan zit het met de uitstraling wel goed.
Het imposante front met daarin de voor Jeep zo kenmerkende verticale grille geeft de Compass al bij de eerste aanblik meer persoonlijkheid dan alle concurrenten. Zelfs 75 jaar na het verschijnen van de eerste Jeep is er in dit model nog steeds iets van de magie van dat oermodel aanwezig.
Alles aan de Compass is net even groter, hoger of dikker dan gemiddeld en daarmee weet de auto indruk te maken. De hoge zit, de kijk over de grote motorkap en het dikke stuur geven de bestuurder het gevoel een machtige auto te mogen besturen. De ruimte achterin is bovengemiddeld goed en de uitrusting is keurig verzorgd voor een auto in deze prijsklasse.

Ondanks alle mooie smoesjes worden sports utility vehciles (SUVs) vooral gekocht om de uitstraling. Jeep speelt daar op in met de Compass, die dankzij zijn herkomst en uiterlijk meer uitstraling heeft dan vrijwel alle concurrenten.
Tegelijkertijd is merkbaar dat Jeep steeds beter weet in te spelen op de wensen van de Europese consument. Ondanks al het gevoel voor show doet de Compass op het gebied van ruimte of techniek niet onder voor de meer rationele concurrentie.
Komt u langs om de auto te bekijken? Van harte welkom!

Kosten voor garantie en onderhoud zijn € 995,-- hiervoor leveren wij de auto inclusief 12 maand BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, distributieriem vervangen indien nodig, compleet gereinigd, gepoetst, indien nodig APK en 12maand Pechhulp Nederland. Deze auto is ook zonder deze kosten en dus zonder garantie te leveren. Inruil mogelijk.
Bedrijfsinformatie
Voor meer foto's verwijzen wij u graag door naar onze website. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: aug 2017 - apr 2020
Kenteken: Z-273-BN

Technische informatie
Vermogen: 104 kW (141 PK)
Koppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 195 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 439 x 182 x 163 cm
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 511 kg
GVW: 1.916 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 143 g/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)

Onderhoud, historie en staat
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Afleverpakketten
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf

Laatst bekeken