Smart Fortwo Coupé Electric Drive ( 4950 Na Subsidie / Nap)

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Ekkrol Automotive
Witte Hekke 10
8105 RC Luttenberg
Overijssel (NL)
Tel. 06-16 5000 31
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.950,00
Merk  Smart
Model  Fortwo
Type  Coupé Electric Drive ( 4950 Na Subsidie / Nap)
Bouwjaar  2015
Km.  80.910 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Electrisch
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  3
Gewicht  875 kg.
APK tot  01-11-2024
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Radio/CD, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Deze leuk Smart Electric wordt in opdracht van een klant verkocht

Smart fortwo coupé Electric drive ( 4950 na Subsidie / NAP)
Kenteken: 3-ZFG-18Merk: SmartModel: fortwo coupéAPK tot: 01-11-2024Tellerstand: 80910 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 3Brandstofsoort: ElektrischBouwjaar: 2015Transmissie: AutomaatKleur: blauwBekleding: LederKleur interieur: antracietMotorcode: EM0003Ledig gewicht: 875 kgAantal zitplaatsen: 2BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Emissieklasse: Euro Z
ComfortBoordcomputerExterieurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningLichtmetalen velgen 15"MetaalkleurSportvelgenInfotainmentMultimedia-voorbereidingRadioRadio CD spelerInterieurAircoAirco (automatisch)BagagedekBuitentemperatuurmeterElektrische ramen voorInterieur voorverwarming/(koeling)Lederen bekledingLederen stuurwielLederen versnellingspookStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) voorOplaadmogelijkheidPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemHill hold functie
Deze leuke Smart Electric verkopen wij in opdracht van een klant. 

De vorige eigenaar heeft de Smart in 2021 gekocht omdat meneer zonnepanelen aan zijn huis kreeg. Nu heeft hij een nieuwe elektrische auto gekocht en ons gevraagd of wij de auto namens hem willen verkopen. 

Het betreft een heel net exemplaar welke er voor zijn leeftijd keurig uitziet zowel van binnen en buiten en er is niet in de auto gerookt. Zijn vrouw heeft de Smart veelvuldig in haar rol als wijkverpleegkundige gebruikt want ze kon hem overal prima parkeren. "met zo een Smart is er altijd plek" zei ze!

Ben je opzoek naar een leuke kleine elektrische auto in een keurige conditie? Dan maken we graag een afspraak voor een proefrit en of bezichtiging.


 



Ekkrol Automotive
Witte Hekke 10
8105 RC Luttenberg
06-16 5000 31
info@ekkrol.nl

www.ekkrol.nl

Wil je meer informatie of een proefrit komen maken? Neem dan contact op met Peter: 06-16500031. Wij zijn ook bereikbaar middels WhatsApp.

Inruil van eventueel een auto, camper of motor is mogelijk.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken