Jeep Cherokee 3.2 V6 Aut. 272 Pk Trailhawk 4wd Lock Camera Navi Cruise Led

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 17.940,00
Merk  Jeep
Model  Cherokee
Type  3.2 V6 Aut. 272 Pk Trailhawk 4wd Lock Camera Navi Cruise Led
Bouwjaar  2014
Km.  123.804 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.942 kg.
APK tot  29-01-2025
Motorinhoud  3.239 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurKeyless entryLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 17"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarmistlampen voorParkeersensor achter
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneelAudio installatie premiumSpraakbediening
InterieurArmsteun achterBagage-scheidingsnetBagagedekLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAanhanger assistentAfdaal assistentDabDifferentieel blokkeringextra getint glas achterLage gearing
Bijzonderheden
Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2014 Cherokee. Het is een krachtige zescilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, trailer assistent, aluminium dakrailing en donker getint glas achter.

Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Deze Jeep is voorzien van parkeersensoren achter, cruise control, keyless entry, lederen stuur en versnellingspook, bagage afdekhoes en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Jeep wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: apr 2014 - dec 2018
Kenteken: RT-460-F

Technische informatie
Vermogen: 200 kW (272 PK)
Koppel: 315 Nm
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 180 km/u

Maten
Wielbasis: 272 cm

Gewichten
Laadvermogen: 553 kg
GVW: 2.495 kg
Max. trekgewicht: 2.250 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 232 g/km
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 10 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik in de stad: 13,9 l/100km (1 op 7,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,7 l/100km (1 op 13,0)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 344 - € 376 per kwartaal

Laatst bekeken