Hyundai Tucson 1.6 Gdi Comfort | Navigatiesysteem | Climate Control | Rijklaa...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Autobedrijven Rotterdam
Metaalhof 27
3067 GM Rotterdam
Zuid-Holland (NL)
Tel. 088-1308360
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 20.625,00
Merk  Hyundai
Model  Tucson
Type  1.6 Gdi Comfort | Navigatiesysteem | Climate Control | Rijklaa...
Bouwjaar  2018
Km.  48.865 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  1.354 kg.
APK tot  08-01-2026
Motorinhoud  1.591 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 17"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels met verlichtingChroom delen exterieurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingKoplampen adaptiefLED achterlichtenLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor achterParkeersensor voor
InfotainmentNavigatiesysteem full mapAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurAchterbank verwarmdVoorstoelen verwarmdArmsteun voorBagage-scheidingsnetBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingcentrale vergrendeling met afstandsbedieningDabextra getint glas achter
Bijzonderheden
Laat u niets wijsmaken, deze Hyundai Tucson biedt alles wat u van een auto verlangt. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve verlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! De Hyundai is standaard voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Hyundai Tucson heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Hyundai Tucson. In deze Hyundai vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Hyundai te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten ! Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen. Bij Wittebrug leveren wij een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten, rijklaar volledig gecontroleerd en uiteraard inclusief garantie! wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf 4500 euro. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie. Wittebrug Rotterdam is onderdeel van Wittebrug autobedrijven. Met de 3 dealerschappen van Hyundai zijn wij in de regio DE Hyundai specialist voor u! Wij hebben altijd een voorraad van 200 Hyundai's die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vind ons op ons adres: Metaalhof 27a. De koffie staat klaar.

Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2015 - dec 2018
Kenteken: PX-391-S

Technische informatie
Vermogen: 97 kW (132 PK)
Koppel: 161 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 182 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 448 x 185 x 166 cm
Wielbasis: 267 cm

Gewichten
Laadvermogen: 541 kg
GVW: 1.895 kg
Max. trekgewicht: 1.400 kg (ongeremd 650 kg)

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 147 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal

Garantie
Garantielabels: Hyundai Approved Used Cars (12 maanden), BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken