Mercedes CLK-klasse Coupé 320 Elegance

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Eurocar Oosterwolde
Hornleger 5
8431 HL Oosterwolde
Friesland (NL)
Tel. 0516-785955
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 2.950,00
Merk  Mercedes
Model  CLK-klasse
Type  Coupé 320 Elegance
Bouwjaar  2002
Km.  310.845 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  2
Gewicht  1.570 kg.
APK tot  17-04-2025
Motorinhoud  3.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Parkeersensor, Radio/cassette, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Mercedes CLK320 DISTRONIC//STANDKACHEL//AUTOMAAT
Kenteken: 52-RL-ZRMerk: MercedesModel: CLK-klasse CoupéAPK tot: 17-04-2025Tellerstand: 310845 KMCarrosserievorm: CoupéAantal deuren: 2Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2002Transmissie: AutomaatKleur: blauwMotorinhoud: 3199 ccAantal cilinders: 6Vermogen: 160 kW / 218pkLedig gewicht: 1570 kgMax. trekgewicht: 1500 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 10.4 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarMotorrijtuigenbelasting: € 267 - 292 per kwartaalEmissieklasse: Euro 3
Pakket: Memory pakketElektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugenPakket: Luxury LineAirco met elektronische regelingAutotelefoon voorbereidingBuitenspiegels elektrisch inklapbaarMotorrestwarmte-installatieNavigatiesysteem en radioComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBi-xenon koplampenBuitenspiegel(s) automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischGetint warmtewerend glasLichtmetalen velgen 16"Lichtmetalen velgen 17"Mistlampen voorPark Distance ControlSportonderstelWarmtewerend glasXenon koplampen met reinigingInfotainmentAudioinstallatie met CD-spelerRadio-cassetteStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Airco met automatische regelingArmsteun achterArmsteun voorCruise control adaptiefElektrisch zonnescherm achterruitElektrische ramen voor en achterHoofdsteunen voor en achterHoutafwerking interieurLederen stuurwiel en versnellingspookMiddenarmsteun voorStoffen bekledingStuur verstelbaarStuurbekrachtigingStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVerstelbare stuurkolomVoorstoelen in hoogte verstelbaarMilieuVerbruiksmeterOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 3BandenspanningscontrolesysteemBinnen/buitenspiegel aut. dimmendElektronische remkrachtverdeling
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Mercedes CLK-klasse Coupé de auto die u zoekt. Dankzij de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook elektrische zonnerollo voor de achterruit, 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Het luxeniveau in deze Mercedes is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De uitrusting van deze Mercedes is met automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes CLK-klasse Coupé is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een mooie optie is het bandenspanningscontrolesysteem, dat tijdig waarschuwt bij slappe banden.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

-Inruil mogelijk: U kunt voor inruil het beste telefonisch/app contact opnemen: 0516-78 59 55 (Graag met foto's).

-Mailen mag ook, graag met foto's naar: info@garage-eurocar.nl

-U kunt altijd bellen voor een afspraak of meer informatie.

-Openingstijden: ma - vrij 09.30-18.00. Zaterdag 10.00-15.00

-Kijk ook bij alle advertenties!!

-U bent van harte welkom bij ons bedrijf:

Eurocar Oosterwolde
Hornleger 5
8431 HL Oosterwolde
www.garage-eurocar.nl

Wij vragen u vooraf telefonisch contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat de gewenste auto nog beschikbaar is.
Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

Laatst bekeken