Ford Ranger 2.2tdci 160pk Dubbele Cabine 4x4 Xlt | Airco | Cruise | Laadba...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
VanStore.nl
Gildeweg 31
3771 NB Barneveld
Gelderland (NL)
Tel. 0342-745491
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 14.900,00
Merk  Ford
Model  Ranger
Type  2.2tdci 160pk Dubbele Cabine 4x4 Xlt | Airco | Cruise | Laadba...
Bouwjaar  2017
Km.  161.573 km.
Carrosserie  Pickup
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  4
Gewicht  2.209 kg.
Motorinhoud  2.200 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Boordcomputer, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Startonderbreker, Vierwielaandrijving, Warmtewerend glas
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Airbag(s)BandenspanningscontrolesysteemBeglazing getintCruisecontrolsysteem (Cruisecontrol)DagrijlichtDakconsole met LeeslampenDrempelbuizen (Roestvrij staal)El. SpiegelsKoplamp-assistent met Dag-/nachtsensorLaadruimtebakLendensteun Stoel voor linksMiddenconsole met ArmleuningRoetdeeltjesfilterSperdifferentieel
Bijzonderheden
De getoonde prijs is Excl BTW en BPM. Deze auto kan worden omgebouwd naar grijs kenteken 2 persoons. De meerprijs bedraagt € 1950,--. , Met dubbele cabine op NL kenteken is alleen mogelijk op geel kenteken en dan komt er € 7500,- rest bpm bij.

Dit is een auto die is ontworpen voor jouw comfort. Deze dealeronderhouden Ford Ranger van het bouwjaar 2017 heeft 161573 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. 4x4, 4WD… Deze auto staat maximaal stevig op de banden dankzij de vierwielaandrijving. Ook warmtewerend glas, lendensteun, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De cruise control smeekt haast om een lange, lege weg. Even instellen en zoeven maar!

In de Ford Ranger heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!
Bedrijfsinformatie
LET OP: Op al onze voertuigen is geen enkele vorm van garantie, coulance, teruggave, omruiling, terugbetaling of reclamatie mogelijk!

Bij export:
Voor alle Bedrijfswagens met Nederlandse kenteken en een geldige APK kunnen wij een export kenteken voor u maken:

- 14 dagen geldig inclusief verzekering voor € 200,--

Minimale aanbetaling tot koop bedraagt 20% van het totale bedrag (bevestigd door ons) . Wij reserveren geen voertuigen !!. Bevestigde Aanbetaling is aankoop.

In het geval van intracommunautaire levering dienen wij minimaal de volgende gegevens van u te ontvangen: KvK uittreksel van het bedrijf en geldig EU BTW nummer, kopie legitimatie van de ondernemer en een de bankrekening van het betreffende bedrijf. Voor alle BTW voertuigen die buiten de EU gaan hanteren wij een borg van 20% van het volledige factuurbedrag. Zodra u ons heeft geïnformeerd en wij middels het verstrekte douanedocument kunnen verifiëren dat het voertuig de EU heeft verlaten, zullen wij uw borg onmiddellijk terugbetalen.
Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam!

Disclaimer: (prijs)wijzigingen, fouten en eerdere verkopen zijn voorbehouden!
Meer informatie
Algemene informatie
Cabine: enkel
Referentienummer: 5974
Kenteken: P63453

Technische informatie
Vermogen: 118 kW (160 PK)

Maten
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 536 x 216 x 181 cm

Gewichten
Laadvermogen: 991 kg
GVW: 3.200 kg
Max. trekgewicht: 3.500 kg

Functioneel
Afmetingen laadruimte: 145 x 155 x 97 cm

Interieur
Interieur: black, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 3

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken