Alfa Romeo Giulia 2.2 Jtdm 230pk, 80dkm! Topstaat!!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Avanti
Pascalweg 19
8071 SE Nunspeet
Gelderland (NL)
Tel. 0641312826
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.950,00
Merk  Alfa Romeo
Model  Giulia
Type  2.2 Jtdm 230pk, 80dkm! Topstaat!!
Bouwjaar  2017
Km.  81.844 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Grigio Lipari
Deuren  4
Gewicht  1.420 kg.
APK tot  20-07-2024
Motorinhoud  2.143 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Trekhaak, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Avanti auto biedt aan:

Alfa Romeo Giulia 2.2 Jtdm 230pk, 80dkm! Topstaat!!
Kenteken: J-142-SJMerk: Alfa RomeoModel: GiuliaAPK tot: 20-07-2024Tellerstand: 81844 KMCarrosserievorm: SedanAantal deuren: 4Brandstofsoort: DieselBouwjaar: 2017Transmissie: AutomaatKleur: grijsKleurnaam: Grigio LipariBekleding: LederKleur interieur: bruinMotorinhoud: 2143 ccAantal cilinders: 4Motorcode: 55268532Vermogen: 169 kW / 230pkLedig gewicht: 1420 kgMax. trekgewicht: 1600 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 4 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 464 cmBreedte: 186 cmHoogte: 1436 cmAantal sleutels: 2Motorrijtuigenbelasting: € 442 - 462 per kwartaalEmissieklasse: Euro 6
Pakket: Convenience PackKeyless entryPakket: Driver Assistance PackAchteruitrijcameraParkeersensor voor en achterPakket: Cold Weather PackRuitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmdPakket: Seat PackElektrisch verstelbare bestuurdersstoelElektrisch verstelbare passagiersstoelComfortCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischExtra getint glas achterGetint glasKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingMetaalkleurMistlampen voorPark Distance ControlParkeersensor achterParkeersensor voor en achterSportvelgenTrekhaak met afneembare kogelInfotainmentAudio installatieMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteemStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Elektrisch verstelbare bestuurdersstoelElektrisch verstelbare passagiersstoelElektrisch verstelbare voorstoel(en)Elektrische ramen voor en achterLederen bekledingLederen interieurLederen stuurwielMultifunctioneel lederen stuurwielStuur verstelbaarVoorstoelen verwarmdMilieuStart/stop systeemOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorLichtmetalen velgen multi-spaaks 18"PassagiersairbagSchakelmogelijkheid aan stuurwielZij airbag(s) voorVeiligheidAchteruitrijcameraAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemRijstrooksensor
Giulia in Grigio Lipari!!

Wat een bijzondere chique combi is dit het Grigio Lipari met het prachtige bruine lederen interieur! En die kleur is er eentje die in het echt gezien moet worden het is grijs/blauw en bijna paars te gelijk echt super mooi op het prachtige koetswerk van deze Giulia. Wat een heerlijke nette auto is dit met slechts 81dkm op de teller en van A tot Z perfect onderhouden. En dat is ook te zien en te voelen aan de auto zelf! En wat rijdt de 2.2jtdm met dit vermogen en een automaat toch heerlijk. Dit is echt genieten en dan ook nog eens de nodige luxe aan boord! Zo zijn de stoelen en het stuurwiel heerlijk verwarmbaar en is hij voorzien van parkeersensoren voor en achter aanwezig en om het af te maken ook nog een camera om deze Giulia perfect van een veilige plek te kunnen voorzien! Ook is hij voorzien van een afneembare trekhaak met een 13 polige aansluiting. 



We nemen u even mee door de extra opties van dit exemplaar:

-Grigio Lipari lakwerk
-2.2 JTDm 230pk at8
-Zilveren brembo remmen
-18 inch breedset velgen
-Prachtig bruin lederen bekleding
-Elektrische stoelen
-Stoelverwarming 3 standen
-Stuurverwarming 
-Climate control 2 zones 
-Cruise control
-Elektrisch inklapbare spiegels 
-Regensensor
-4 elektrische ramen
-Uitgebreide boordcomputer
-PDC voor en achter
-Achteruitrij camera 
-Navigatie/multimedia systeem op groot scherm (Bellen en streamen van muziek via bluetooth of kabel)
-Afneembare trekhaak met 13 polige aansluiting
-Boekjes, sleutel, alles is erbij
-etc etc




Wij hebben onze eigen werkplaats waar we deze auto gratis voorzien met ons full service afleverpakket dat bestaat uit:
-Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
-Nieuwe APK
-Halve tank brandstof

We verkopen de auto in opdracht van een klant. Garantie is erbij te kopen via Autotrust. Kosten hiervan zijn €550,- voor 12 maanden garantie.




Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen want wij reserveren graag wat tijd voor u om alles toe te lichten.

We zijn in Maart 2022 begonnen met het verwezenlijken van onze droom: "Avanti" een autobedrijf waar de passie voor de Italiaanse automerken de boventoon voert.  We hebben inmiddels 20 jaar ervaring met het werken aan en met Italiaanse auto's. Graag willen wij onze passie met u delen en verwelkomen in ons bedrijf.



Cordiali saluti,


Allard Hertsenberg 



Autobedrijf Avanti
Pascalweg 19
8071SE Nunspeet
0641312826
info@avantiauto.nl

www.avantiauto.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken