Peugeot Expert 2.0 Bluehdi 180 S&s Dc Automaat Trekhaak!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Autobedrijven Bergschenhoek
Weg En Land 6264
2661 KR Bergschenhoek
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504750
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 36.925,00
Merk  Peugeot
Model  Expert
Type  2.0 Bluehdi 180 S&s Dc Automaat Trekhaak!
Bouwjaar  2023
Km.  25 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.855 kg.
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Trekhaak, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 17"Zijschuifdeur linksZijschuifdeur rechtsBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBumpers in carrosseriekleurDimlichten automatischGrootlichtassistentKleur witLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor voorTrekhaak met afneembare kogelWarmtewerende voorruit
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothkeyless entry/startRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelWiFi voorbereiding
Interieur2 zitplaatsen rechtsvoorArmsteun achterArmsteun voorCruise control adaptiefElektrische ramen voorLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVermoeidheids herkenning
Overige17" lichtmetalen velgen type "Phoenix Gris Eclat" (ZHJS)Linker zijschuifdeur (WZ07)Assistentie Pakket (Achteruitrijcamera, Bots herkenning systeem, Connected services, Cruise control adaptief, Dimlichten automatisch, Dodehoek detector, Grootlichtassistent, mistlampen voor, multimedia scherm standaard, Parkeersensor voor, Rijstrooksensor met correctie, Spraakbediening, Vermoeidheids herkenning, Warmtewerende voorruit, WiFi voorbereiding)Bots herkenning systeemcentrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected servicesDriver Pack (Dimlichten automatisch, keyless entry/start, Lederen stuurwiel, mistlampen voor)Driver Pakket (VH04)Exterieur-pakket (Bumpers in carrosseriekleur, LED dagrijverlichting)extra getint glas achterIcy White (P0PR)ISO trekhaak (afneembaar) met Trailer Sway Control-systeem (AQ05)multimedia scherm standaardPack Look (PD69)Rijstrooksensor met correctieTechno Assist Pakket (J6CQ)
Bijzonderheden
Bij Peugeot maken ze al 130 jaar auto's. Met oog voor innovatie en een ultieme rijervaring. Of, zoals ze zelf zeggen: Motion & Emotion. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2023 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Deze Peugeot Expert legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De schuifdeur zorgt voor een grote deuropening waardoor niet alleen in- en uitstappen gemakkelijker wordt, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van bagage of een kinderzitje. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. U bent in deze Peugeot ook voorzien van navigatiesysteem, electronic climate control, regensensor, keyless entry, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Peugeot Expert heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten! Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen bij Wittebrug. Wij leveren een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten: Rijklaar, volledig gecontroleerd én uiteraard inclusief garantie! Wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 euro,-. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie.

Uw auto financieren is bij Wittebrug geen enkel probleem. Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw gebruikte Wittebrug occasion van rentetarieven vanaf 6,9%. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Wittebrug Bergschenhoek is onderdeel van Wittebrug autobedrijven. Met de Dealerschappen van de complete Stellantis selectie, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Fiat, Abarth, Jeep, Lancia & Alfa Romeo zijn wij in de regio de Stellantis specialist voor u. Wij hebben altijd een voorraad van 200 occasions die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vind ons aan: Weg en Land 62 - 64 te Bergschenhoek. De koffie staat klaar.


Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, Specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2022 - feb 2024
Kenteken: VXN-90-J

Technische informatie
Vermogen: 130 kW (177 PK)
Koppel: 400 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 69 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 170 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 1.245 kg
GVW: 3.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 531 x 192 x 195 cm
Wielbasis: 327 cm

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
CO?-uitstoot: 203 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen
Leaseprijs: vanaf € 564 p/m (full operational lease, 60 maanden, 10.000 km); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

Garantie
Fabrieksgarantie tot: 23-08-2025
Garantielabels: SPOTiCAR Premium (24 maanden), BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken