Mini Mini 1.5 Steptronic Sportleder | Harman & Kardon | Head Up | Stoelv...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
AutoVitel
Elzenweg 39
5144 MB Waalwyk
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0416 - 348258
Fax. 0416 - 349033
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 22.950,00
Merk  Mini
Model  Mini
Type  1.5 Steptronic Sportleder | Harman & Kardon | Head Up | Stoelv...
Bouwjaar  2021
Km.  62.800 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Midnightblack metallic
Deuren  3
Gewicht  1.090 kg.
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieur2PA Slotbouten voor lichtmetalen velgen3L2 Piano Black Exterieur258 Runflat Tyres313 Buitenspiegels inklapbaar420 Privacy Glas552 Adaptieve LED koplampen552 Adaptive LED HeadlightBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDakspoilerElektronische remkrachtverdelingLichtmetalen velgen 15"
Infotainment4VA Mini Driving Modes6AE BMW TeleServices6AK ConnectedDrive Services6AM Real Time Traffic Information6AP Remote Services6FP Radio Mini Visual Boost6NE Uitgebreide telefoonvoorb. Bleutooth6NM Mini Connected6NT Mini Connected XL7GK Connected Navigation Plus654 DAB Tuner674 HiFi System Harman KardonRadio
Interieur4BD Interieuroppervlak Piano Black4NE Blow-by heater4NE Blowby Heater6AD Mini Head-Up Display6WB Multifunctioneel instrumentendisplay12Volt aansluiting248 Stuurwielrand verwarmd249 Multifunctioneel stuurwiel255 Sportstuurwiel met leder322 Comfort Access423 Floor mats, velours431 Automatisch dimmende binnenspiegel450 Hoogteverstelling bijrijdersstoel473 Armsteun voor481 Sportstoelen voor493 Opbergpakket494 Elektrisch verwarmde voorstoelen534 Automatische airconditioning 2-zone550 Onboard Computer563 LichtpakketArmsteun voorElektrische ramen voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaar
Milieu1CB CO2 PackageStart/stop systeem
Veiligheid2VB Bandenspanningsweergavesysteem5AA Mistachterlicht5AS Driving Assistant5DP Parkeerassistent8TF Actieve voetgangersbescherming428 Gevarendriehoek en First Aid Kit470 Isofix521 Regen- en lichtsensorAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Overige2TF Steptronic met vers.bak met dubbele koppeling4AA Dakhemel Antraciet6AN Personal Assistant Service6CPA Voorbereiding Apple CarPlay230 Extra package302 Alarmsysteemcentrale vergrendeling met afstandsbedieningDabruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarSportstoelen
Bijzonderheden
De neerklapbare achterbank levert in één beweging honderden extra liters laadruimte, de extra deur maakt laden supereenvoudig. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn - Gen Bluetooth met Audiostreaming, keyless entry en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Bedrijfsinformatie
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en de aandacht te geven die u verdient werken wij enkel op afspraak - u kunt ons mailen op info@autovitel.nl of bellen op 0416-348258 om een afspraak in te plannen.

Kijk op www.autovitel.nl voor onze complete collectie dealeronderhouden BMW's & MINI's inclusief vermelding van alle fabrieksopties. Uiteraard bent u van harte welkom om onze uitgebreide collectie jong gebruikte BMW & MINI's met Bovag garantie te aanschouwen in onze showroom aan de Elzenweg 39 in Waalwijk. LET OP - bezichtigingen en/of proefritten enkel op afspraak.

AutoVitel heeft zich volledig toegelegd op de verkoop van jonge, compleet gedocumenteerde occasions van de prachtige merken BMW en MINI.

Graag Tot Snel Bij AutoVitel !
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2021
Kenteken: Z-360-DV

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 195 km/u
Wielbasis: 250 cm

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Energielabel: D

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Overige informatie
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Laatst bekeken