Citroen Berlingo Van Gb L2 Club Xl 1.5 Bluehdi 130pk H6 1.000kg Navi | Camera |...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mulder Sliedrecht
Parabool 1
3364 DH Sliedrecht
Zuid-Holland (NL)
Tel. 078-6151428
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 19.890,00
Merk  Citroen
Model  Berlingo
Type  Van Gb L2 Club Xl 1.5 Bluehdi 130pk H6 1.000kg Navi | Camera |...
Bouwjaar  2021
Km.  8.748 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Rood
Kleurtoel.  ROUGE ARDENT
Deuren  5
Gewicht  1.397 kg.
APK tot  25-08-2024
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingmistlampen voor adaptiefParkeersensor achterParkeersensor voorParkeersensor voor en achterSpeciale kleurZijschuifdeur rechts
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadio
InterieurElektrische ramen voorHouten vloer in laadruimteStuur verstelbaarTussenschot volledig
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAirbag-pakket (Airbag(s) side voor, Airbag passagier)Apple Carplay/Android AutoCamera-pakket (Achteruitrijcamera, Parkeersensor achter, Parkeersensor voor)centrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected servicesDabDodehoekbewaking
Bijzonderheden
Het praktische design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse bedrijfsauto. Deze dealeronderhouden Citroën Berlingo is van het bouwjaar Augustus 2021 en heeft de bijzonder lage kilometerstand van slechts 8.748 kilometer op de teller. Hij heeft een krachtige en zuinige 130pk turbodieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent royaal inladen zonder openslaande portieren! Bij de rijke uitrusting horen ook adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen en start-stopsysteem.

Met behulp van de achteruitrijcamera en de parkeersensoren voor en achter kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dodehoekbewaking, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en een in hoogte en diepte verstelbaar stuur.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Citroën voor een proefrit reserveren.
Bedrijfsinformatie
Standaard leveren wij deze kwaliteitsoccasion inclusief het ‘Mulder Occasion Basis Afleverpakket’ (alle onvermijdbare kosten; kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW-vrijwaring voor uw inruilauto). Om uw 'nieuwe' auto in een zo perfect mogelijke staat aan u af te leveren adviseren wij u om voor een upgrade te kiezen. Voor slechts € 899,- bieden wij het 'Mulder Occasion Comfort Afleverpakket' aan. Alles wordt dan tot in de puntjes verzorgd en u kunt rekenen op uitgebreide garantiezekerheden! Voor € 300,- extra kunt u ook nog kiezen voor het ‘Mulder Occasion Excellent Afleverpakket’.

Uw auto financieren? Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij altijd een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw nieuwe auto van rentetarieven vanaf 5,9%. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons óf vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere auto? Wij hebben circa 265 kwaliteitsoccasions op voorraad van diverse merken en u bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging of proefrit!

Hoewel onze advertenties met de grootste zorg zijn samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van uitrustingsniveaus, opties en accessoires. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2018 - jul 2022
Cabine: enkel
Kenteken: V-64-DZG

Technische informatie
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 300 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 180 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 475 x 185 x 188 cm
Wielbasis: 298 cm

Gewichten
Laadvermogen: 983 kg
GVW: 2.380 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 740 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO?-uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Garantielabels: SPOTiCAR Advanced (12 maanden), BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Laatst bekeken