Nissan Juke 1.0 Dig-t N-connecta / Airco/ Navigatie/ Cruise/ Camera/ Apple...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Ron Plomp
Meerland 1
1447 KA Purmerend
Noord-Holland (NL)
Tel. 0299-645625
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 19.450,00
Merk  Nissan
Model  Juke
Type  1.0 Dig-t N-connecta / Airco/ Navigatie/ Cruise/ Camera/ Apple...
Bouwjaar  2020
Km.  42.687 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Dark grey m
Deuren  5
Gewicht  1.157 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 17"achteropkomend verkeer waarschuwingachteruitrijcameraalarm klasse 1(startblokkering)armsteun vooraudio installatieAutonomous Emergency Brakingbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in afwijkende kleurconnected servicesDAB ontvangerdimlichten automatischelektrische ramen voor en achterelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glasgrootlichtassistenthill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorkeyless entrykeyless startLED achterlichtenLED dagrijverlichtinglederen stuurwiellederen versnellingspookLED koplampenLED mistlampenmultimedia-voorbereidingparkeersensor achterParking Pack (Navigatiesysteem full map, parkeersensor voor)passagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarrijstrooksensor met correctiespraakbedieningstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelverkeersbord detectieWiFi voorbereidingzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Vooruitstrevend, technisch helemaal voorop en altijd een plezier om te rijden. Dat is Nissan. Innovation that excites. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en full map navigatiesysteem bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Ook is de Nissan uitgerust met: regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Nissan in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Basis zekerheidsprijs:
Geldige APK, tenaamstellingskosten, vloeistoffen- en verlichtingscontrole.

Optioneel onderhoudspakket:
U kunt kiezen voor een uitgebreid onderhoudspakket van €795,- euro met daarin; Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema*, nieuwe APK, airco service, binnen/buiten poetsen van de auto.
*Vraag naar onze voorwaarden.

Vragen of informatie over deze occasion na sluitingstijd: wij zijn altijd bereikbaar op 06-28561267 ook via WhatsApp.
Bent u op zoek naar een kwaliteit occasion voor een voordelige prijs, zoek dan niet verder. Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2019
Kenteken: J-117-RD

Technische informatie
Vermogen: 86 kW (117 PK)
Koppel: 180 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 46 liter
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 180 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 421 x 180 cm
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 543 kg
GVW: 1.700 kg
Max. trekgewicht: 1.250 kg (ongeremd 628 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 135 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Basis (inbegrepen): Geldige APK, tenaamstellingskosten, vloeistoffen- en verlichtingscontrole.
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APKOptioneel afleverpakket (€ 795 meerprijs):
U kunt kiezen voor een uitgebreid onderhoudspakket van €795,- euro met daarin; Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema*, nieuwe APK, airco service, binnen/buiten poetsen van de auto.
*Vraag naar onze voorwaarden.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; Nieuwe APK

Laatst bekeken