Audi TT 1.8 5v Turbo Coupe L Org Nl Nap L 100% Onderhouden

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Magalimoto
Schinkeldijkje 10 Unit 16
1432 CE Aalsmeer
Noord-Holland (NL)
Tel. 0646581384
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.450,00
Merk  Audi
Model  TT
Type  1.8 5v Turbo Coupe L Org Nl Nap L 100% Onderhouden
Bouwjaar  1998
Km.  75.321 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Lake Silver
Deuren  3
Gewicht  1.180 kg.
APK tot  14-10-2024
Motorinhoud  1.781 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Leuke Audi TT met nog maar 75.000 originele kilometers. Van binnen in nagenoeg perfecte staat, echt de moeite waard! Toekomstige klassieker.

Audi TT 1.8 5V Turbo Coupe l Org NL NAP l 100% onderhouden
Kenteken: XJ-HF-55Merk: AudiModel: TTAPK tot: 14-10-2024Tellerstand: 75321 KMCarrosserievorm: CoupéAantal deuren: 3Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 1998Transmissie: Handgeschakeld 5-bakKleur: grijs MetallicKleurnaam: Lake SilverBekleding: Leder/AlcantaraKleur interieur: grijsMotorinhoud: 1781 ccAantal cilinders: 4Motorcode: AJQVermogen: 132 kW / 180pkLedig gewicht: 1180 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 8.1 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 404 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: € 164 - 179 per kwartaalEmissieklasse: Euro 2
ComfortCruise controlExterieurAchterspoilerBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningGetint glasHalogeen koplampenKoplampen in hoogte verstelbaarLichtmetalen velgen 16"Mistlampen voorRuitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarSperdifferentieelSportonderstelInfotainmentBestuurders-informatie-systeemRadiovoorbereidingInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBuitentemperatuurmeterElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen bekledingLederen stuurwielPassagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenSportstoelen voorStuur verstelbaarStuurbekrachtigingToerentellerVoorstoelen verwarmdVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Derde remlichtElektronische remkrachtverdelingGordelspannersOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voor
Hierbij aangeboden, hele mooie Audi TT met een uitzonderlijke kilometerstand. Rijdt ontzettend strak en snel, lekker scheuren deze zomer! 

De Audi TT was bij zijn introductie alles behalve conventioneel. Een visionaire coupé, aldus Audi zelf. En daar moeten we ze wel gelijk in geven. De lijnen hebben wat kinderlijks en speels, maar absoluut een iconisch design. De 1.8 turbomotor is erg bij de les en de auto hangt lekker aan het gas. De pas zit er al gauw goed in en de sportieve coupé is ook niet vies van een bochtje. 

Deze origineel Nederlandse coupé komt van de 3e eigenaar is door de jaren heen alleen gekoesterd geweest, een uitvoerige onderhoudshistorie daar het bewijs van. De nog maagdelijke kilometerstand in combinatie met die onderhoudshistorie geeft vertrouwen in de toekomst. Een klassieker in wording zullen we maar zeggen. Eentje die je vooral ook niet over het hoofd moet zien. Ga ze nog maar eens zoeken met deze kilometers en staat. 

Het interieur is haast smetteloos, de stoelen zitten perfect en alle knoppen zien er als nieuw uit. Het alcantara op de stoelen is prachtig, echt precies de specificatie die een TT moet hebben. Verder zijn wij erg gecharmeerd van het design. Form Follows Function is hier ten zeerste van toepassing, geen poespas, uitermate 'Straight Forward'. De drie klokken die je voor je hebt zijn nog kraakhelder, iets wat handig is wanneer je geen boete wilt vangen. Alle knopjes zijn nog in zeer mooie staat en vertonen geen slijtage, iets wat helaas een notoire probleem is bij deze generatie Audi's.

De auto zit nog erg netjes in de lak, geen in het oog springende defecten. Het Lake Silver lakwerk geeft een zeer mooie glans en is door de vorige eigenaar ook goed onderhouden. Elke zomer ging hij ermee aan de slag en kreeg deze een klei-beurt, iets wat weinig baasjes zullen doen. Verder nodigen wij je graag uit om de wagen zelf te komen ontdekken. De koffie staat klaar en na een proefrit ben je verkocht.

Voor meer informatie, neem even contact met ons op. Dit kan via een belletje, whatsapp of een mailtje. Aarzel niet! 

Uitgebreidere fotorapportage te vinden op de website! 

Inruil altijd bespreekbaar, stuur wat gegevens van je auto met een foto en we komen bij je terug.

Inkoop/verkoop
Heb je zelf een oldtimer, klassieker of youngtimer te koop? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij zijn altijd op zoek naar mooie auto's voor in de collectie.
Wij werken ook met consignatie verkoop, vraag naar de mogelijkheden

Aflevering van uw nieuwe auto!

Wij hebben vertrouwen in de auto's die wij leveren, mocht er onverhoopt iets mis zijn na levering zijn wij altijd bereikbaar om in oplossingen te denken.

Garantie van 3 maanden op de aandrijflijn is standaard op auto's uit voorraad. 

- Auto's worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden APK, zoniet ontvangt u gratis een nieuwe APK bij aflevering.
- Auto's worden standaard gecontroleerd op vloeistoffen, indien nodig bijgevuld. 
- Auto's worden standaard 1 staps gepolijst en met een wax coating de weg op gestuurd.
- Het interieur wordt standaard gereinigd 

Extra's

- Eventueel kan er een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd voor aflevering, vraag naar de mogelijkheden.
- Eventueel kunnen er aanvullende schoonmaakdiensten worden verleend, vraag naar de mogelijkheden. Denk aan stoomreiniging, tapijtreiniging, ozon behandeling.

Check ook onze andere advertenties! Voor update's over nieuwe voorraad kan je ons volgen op Instagram @magalimoto.eu

Magalimoto
Schinkeldijkje 10 Unit 16
1432CE Aalsmeer
0646581384
info@magalimoto.com

www.magalimoto.com

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken