Ford Transit connect L1 Trend 2p Airco Trekhaak Cruise Voorruitverwarming Zijschuif...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Poll Naarden
Amsterdamsestraatweg 17a
1411 AW Naarden
Noord-Holland (NL)
Tel. 035-6943853
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 15.950,00
Merk  Ford
Model  Transit connect
Type  L1 Trend 2p Airco Trekhaak Cruise Voorruitverwarming Zijschuif...
Bouwjaar  2020
Km.  55.206 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Frozen White
Deuren  5
Gewicht  1.467 kg.
APK tot  25-08-2024
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Parkeersensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Trekhaak
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
achteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)armsteun voorbetonplex in laadruimteBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbumpers in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functielendesteunen (verstelbaar)mistlampen voorparkeersensor achterradiostart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneeltussenschot volledigUSBverwarmde voorruitzijschuifdeur rechtsStof
Bijzonderheden
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
Basiskleur: wit / wit

Zeer jonge Ford Transit Connect 1.5 EcoBlue L1 met 75pk, 2-persoons en voorzien van o.a. Trekhaak, Zijschuifdeur, Cruise Control, Airconditioning, Voorruitverwarming, Parkeersensoren, Elektrische ramen, Elektrische verstelbare spiegels met verwarming, Hill assist, Spraakbediening met Stuurwielbediening, Radio icm. Bluetooth & USB, Laadruimtebeschermingspakket en Mistlampen. *Betreft rijdende Company Car, voor beschikbaarheid en huidige km stand kunt u contact met ons opnemen 035-5262888.


Autobedrijf Poll is de officieel Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Wij hebben als familiebedrijf sinds 1936 klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En daar staan wij als Autobedrijf Poll ook om bekend. Als derde generatie Poll eigenaar ben ik er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn. En ons weten te vinden voor advies en onderhoud. U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Huizen. Daarnaast hebben wij een werkplaatsvestiging in Naarden, de werkplaatsvestiging is ingericht voor onderhoud en heeft geen showroom.
Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons in Hilversum aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe Personenauto's en Bedrijfsauto’s. Maar ook voor op het gebied van private als zakelijk lease zijn wij uw service leverancier. Daarnaast hebben we altijd ca. 100 top occasions voor u klaar staan in ons Occasioncentrum in Huizen en bij onze showroom in Hilversum.

Autobedrijf Poll bv is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.

Autobedrijf Poll is de officieel Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Wij hebben als familiebedrijf sinds 1936 klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En daar staan wij als Autobedrijf Poll ook om bekend. Als derde generatie Poll eigenaar ben ik er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn. En ons weten te vinden voor advies en onderhoud. U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Naarden.

Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons in Hilversum aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe Personenauto's en Bedrijfsauto’s. Maar ook voor op het gebied van private als zakelijk lease zijn wij uw service leverancier. Daarnaast hebben we totaal altijd ca. 120 top occasions voor u klaar staan in ons Occasioncentrum in Naarden en bij onze showroom in Hilversum.

Autobedrijf Poll bv is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2018
Referentienummer: 50713603
Kenteken: VGS-52-Z

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter

Maten
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxB): 443 x 184 cm
Wielbasis: 266 cm

Gewichten
Laadvermogen: 708 kg
GVW: 2.175 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: Stof donkergrijs, Stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
CO?-uitstoot: 141 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 139 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: .: Geldige APK

Laatst bekeken