Ford Focus 1.0 Ecoboost Trend Edition Navigatie Cruise Parkeersensoren V+...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Poll Naarden
Amsterdamsestraatweg 17a
1411 AW Naarden
Noord-Holland (NL)
Tel. 035-6943853
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 15.800,00
Merk  Ford
Model  Focus
Type  1.0 Ecoboost Trend Edition Navigatie Cruise Parkeersensoren V+...
Bouwjaar  2018
Km.  57.683 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Magnetic
Deuren  5
Gewicht  1.222 kg.
APK tot  31-10-2024
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
achteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)Apple Carplay/Android Autoarmsteun voorautomatische snelheids begrenzingAutonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingbots herkenning en activatiebots waarschuwing systeemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels met verlichtingcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningchroom delen exterieurconnected servicesdakspoilerdimlichten automatischelektrische ramen achterelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtinglederen stuurwiellederen versnellingspooklendesteunen (verstelbaar)lichtmetalen velgen 16"mistlampen voor adaptiefmultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapparkeersensor achterparkeersensor voorpassagiersairbagrijstrooksensor met correctiesportstoelenspraakbedieningstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelzij airbag(s) voorStof
Bijzonderheden
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP
Basiskleur: grijs / grijs

Keurige, Nieuw model Focus EcoBoost 5drs in de kleur Magnetic met pas 57.000km en voorzien van Touchscreen Navigatie, Bluetooth & Voice control, Radio & USB, Apple Car Play & Android Auto, Airconditioning, Cruise control, Parkeersensoren voor & achter, Active City Stop, Pre-Collision Assist, Lane Keeping Aid, Elektrisch inklapbare Buitenspiegels, Adaptieve Mistlampen, LED Dagrijverlichting en 16" Lichtmetalen velgen. 

€795,- Poll Bovag Servicepakket 
- 12 maanden Bovag garantie
- Kilometer gerelateerde servicebeurt volgens onderhoudsschema
- Updaten Ford navigatie systeem vanaf Sync III
- Minimaal 12 maanden Ford assistance pechhulp voor Ford occasions
- Minimaal 10 maanden APK
- Vervangen van distributieriem indien nodig binnen één jaar

Autobedrijf Poll is de officieel Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Wij hebben als familiebedrijf sinds 1936 klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En daar staan wij als Autobedrijf Poll ook om bekend. Als derde generatie Poll eigenaar ben ik er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn. En ons weten te vinden voor advies en onderhoud. U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Huizen. Daarnaast hebben wij een werkplaatsvestiging in Naarden, de werkplaatsvestiging is ingericht voor onderhoud en heeft geen showroom.
Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons in Hilversum aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe Personenauto's en Bedrijfsauto’s. Maar ook voor op het gebied van private als zakelijk lease zijn wij uw service leverancier. Daarnaast hebben we altijd ca. 100 top occasions voor u klaar staan in ons Occasioncentrum in Huizen en bij onze showroom in Hilversum.

Autobedrijf Poll bv is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.

Autobedrijf Poll is de officieel Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Wij hebben als familiebedrijf sinds 1936 klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En daar staan wij als Autobedrijf Poll ook om bekend. Als derde generatie Poll eigenaar ben ik er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn. En ons weten te vinden voor advies en onderhoud. U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Naarden.

Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons in Hilversum aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe Personenauto's en Bedrijfsauto’s. Maar ook voor op het gebied van private als zakelijk lease zijn wij uw service leverancier. Daarnaast hebben we totaal altijd ca. 120 top occasions voor u klaar staan in ons Occasioncentrum in Naarden en bij onze showroom in Hilversum.

Autobedrijf Poll bv is officieel gekwalificeerd volgens de door Ford Nederland gestelde voorwaarden inzake verkoop, onderhoud, service en schadeherstel.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2018 - 2022
Referentienummer: 52070879
Kenteken: TV-605-H

Technische informatie
Vermogen: 74 kW (101 PK)
Koppel: 170 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 186 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 440 x 184 x 149 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 633 kg
GVW: 1.855 kg
Max. trekgewicht: 1.100 kg (ongeremd 660 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 107 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: . (inbegrepen): Geldige APKPoll Bovag Servicepakket (€ 795 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG Garantie
- Kilometer gerelateerde Servicebeurt volgens onderhoudsschema
- 12 Maanden Ford Assistance (Pechhulp, alleen voor Ford)
- Minimaal 10 maanden geldige APK
- Updaten Navigatiesysteem vanaf Sync-III
- Vervangen distributieriem indien nodig binnen 1 jaar
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "."): BOVAG garantie (12 maanden)Poll Ford Premium Servicepakket (€ 995 meerprijs):
Gelijk aan Poll Bovag Servicepakket met aanvullend:
- Meest recente Ford Navigatie Update (indien aanwezig)
- Airconditioning reinigen
- Nieuw set Vloermatten

Laatst bekeken