Mitsubishi Space star 1.0 Cool+ | Airco | Radio-cd | Dagrijverlichting | Incl. Bovag...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Piet Has Automobielen BV
Lageweg 25
1628 JS Hoorn Nh
Noord-Holland (NL)
Tel. 0229-215416
Fax. 0229-214326
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 9.750,00
Merk  Mitsubishi
Model  Space star
Type  1.0 Cool+ | Airco | Radio-cd | Dagrijverlichting | Incl. Bovag...
Bouwjaar  2019
Km.  47.181 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zilver
Deuren  5
Gewicht  845 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDag rij verlichtingElektronische remkrachtverdelingMistlampen voorSide-skirts
InfotainmentAUX / USB aansluitingRadio-cd/mp3 speler
Interieur12Volt aansluitingBagagedekBuiten temperatuur meterElektrische ramen voorHoedenplankIsofix bevestigingspuntenStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarToerenteller
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingcentrale vergrendeling met afstandsbediening
Bijzonderheden
Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en de auto heeft absoluut de juiste kilometerstand.

Inclusief nieuwe APK, 12 maanden BOVAG garantie en het ter naam stellen van het voertuig, dus zekerheid!

De genoemde prijs is exclusief onderhoudspakket van € 395,- Het onderhoudspakket houdt in; Periodieke onderhoudsbeurt, professionele schoonmaak van in- en exterieur, volle tank brandstof, Airco onderhoud, NAP certificaat en technische controle.

Heel veel kwaliteit en betrouwbare techniek vindt u bij deze Mitsubishi. 'Drive your ambition', dat is duidelijk. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, dagrijverlichting, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Deze Mitsubishi Space Star is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Ook is de Mitsubishi uitgerust met: buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, bagage afdekhoes en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

*Ondanks de aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze advertentie, is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Let goed op de opties die voor u van belang zijn en vraag altijd bij de verkoper na of de geselecteerde opties aanwezig zijn. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. De gemaakte foto's zijn altijd leidend.
Bedrijfsinformatie
Piet Has Automobielen B.V. staat voor kwaliteit, moderne service en een scherpe prijsstelling. Ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland!
Wij zijn officieel Erkend Reparateur voor Chevrolet en Daihatsu.Ook zijn wij aangesloten bij de Bovag en zijn we de officiële Vakgarage voor West-Friesland. Inruil is altijd mogelijk.
Uw auto wordt altijd afgeleverd met een nieuwe APK-keuring en boven de 4.500,- altijd met volledige Bovaggarantie.
Piet Has levert als enige in de regio trekhaken van trekhaakcentrum.nl, merk-trekhaken tegen internet prijzen.
Omdat we naast merkdealer ook Allround Vakgarage zijn kunnen we financieringen, verzekeringen en pechhulp voor u afsluiten voor alle auto's.
Vraag naar onze diverse betalingsmogelijkheden. We kunnen een financieringsvoorstel op maat voor u verzorgen met aantrekkelijke rente's. Vraag naar de voorwaarden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2018 - jun 2020
Kenteken: XZ-005-V

Technische informatie
Vermogen: 52 kW (71 PK)
Koppel: 88 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,7 s
Topsnelheid: 172 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 445 kg
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 380 x 167 x 151 cm
Wielbasis: 245 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 117 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)

Onderhoud, historie en staat
Aantal eigenaren: 1
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Beschikbare afleverpakketten: Onderhoudspakket (€ 395): De genoemde prijs is exclusief onderhoudspakket van € 395,- Het onderhoudspakket houdt in; Periodieke onderhoudsbeurt, schoonmaak in- en exterieur, halfvolle tank brandstof, Airco onderhoud en technische controle.BOVAG Garantie 12 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdfBOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt. Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten: • Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij • Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel) • Minimaal 6 maanden apk • Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf

Laatst bekeken