Citroen C1 1.0 E-vti Airscape Feel Opendak / Airco / Bluetooth / Elek Ramen

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Galema & de Boer Auto's
Eniggaburren 14
8711 HP Workum
Friesland (NL)
Tel. 06-10004971
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.777,00
Merk  Citroen
Model  C1
Type  1.0 E-vti Airscape Feel Opendak / Airco / Bluetooth / Elek Ramen
Bouwjaar  2014
Km.  103.931 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  830 kg.
APK tot  25-11-2024
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Schuifdak, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurElektrisch vouwdakLED dagrijverlichtingbuitenspiegels in kleur mee gespotenBumpers in carrosseriekleur mee gespotenCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningLED DAGRIJVERLICHTINGOpen dakPanoramadakPortiergrepen in carrosseriekleur
InfotainmentStuurwiel multifunctioneelBluetooth telefoonvoorbereidingMultimedia-voorbereidingMultimedia systeemRadio
InterieurElektrische ramen voor12Volt aansluitingDashboardkastjeMultifuntioneel stuurwielStuur verstelbaarZonnedak
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemDerde remlichtElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeVolledige servicegeschiedeniscentrale vergrendeling met afstandsbedieningRadio / MP3 speler met USB en jack aansluitingen en 2 luidsprekers (WLUZ)
Bijzonderheden
Het gemak van een kleine auto spreekt eigenlijk haast vanzelf. Maar ook in uw portemonnee is te merken: klein is fijn! Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Citroën met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Bij de rijke uitrusting horen ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en metallic lak.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Citroën bedient u het vanaf het stuurwiel. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Citroën C1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat u probleemloos op uw plek blijft. En zodra u het gaspedaal activeert, rijdt u zo weg. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Bedrijfsinformatie
Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2014 - jun 2018
Kenteken: 5-XXJ-67

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 157 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 410 kg
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 88 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)

Onderhoud, historie en staat
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken