Mitsubishi ASX 1.0 Mpi Turbo Intense | Registratiebonus ?3.000,-! | Nu Geheel...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Van Zessen Lexmond BV
Ambachtsweg 6
4128 LC Lexmond
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0347-358000
Fax. 0347-342089
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 28.720,00
Merk  Mitsubishi
Model  ASX
Type  1.0 Mpi Turbo Intense | Registratiebonus ?3.000,-! | Nu Geheel...
Bouwjaar  2024
Km.  5 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.189 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
Airconditioning, Alarm, Cruise control, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Startonderbreker
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Parkeersensor achterParkeersensor voor
InfotainmentAudio installatiekeyless entry/start
VeiligheidAchteruitrijcameraAlarm klasse 1(startblokkering)bots waarschuwing systeemRijstrooksensor
Overigeloop assistentmultimedia scherm standaard
Bijzonderheden
Nieuwe auto uit voorraad leverbaar nu rijklaar met €3.000,- registratiepremie voor €28.720,-. Auto komt in aanmerking voor 8 jaar Mitsubishi garantie bij jaarlijks dealer onderhoud.

Alle technologie in de Mitsubishi ASX is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, LED-achterlichten en metallic lak.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk.

Aan boord van deze Mitsubishi houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze ASX te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.
Bedrijfsinformatie
Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modelreeks: jan 2023 - 2024
Kenteken: 149009

Technische informatie
Vermogen: 68 kW (92 PK)
Koppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Wielbasis: 264 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Energielabel: B

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Fabrieksgarantie tot: 30-06-2032
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken