Citroen C1 1.0 E-vti Airscape Shine Cabrio [open Dak, Groot Scherm, Airco...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Kik Sales
Jan Tomstraat 8
2941 CD Lekkerkerk
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0180234011
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 8.940,00
Merk  Citroen
Model  C1
Type  1.0 E-vti Airscape Shine Cabrio [open Dak, Groot Scherm, Airco...
Bouwjaar  2018
Km.  137.498 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  830 kg.
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurElektrisch vouwdakLichtmetalen velgen 15"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarChroom delen exterieurLED dagrijverlichting
InfotainmentNavigatiesysteem full mapAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Overige15" lichtmetalen velgen 'Planet` (ZH5Y)centrale vergrendeling met afstandsbedieningDabRadio / MP3 speler met USB en jack aansluitingen en 2 luidsprekers (WLUZ)
Bijzonderheden
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Citroën C1. Het is een auto uit 2018. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder benzinemotor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Citroën C1 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Citroën C1. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Bedrijfsinformatie
Meer weten? Een van onze verkopers maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Wij hebben een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto doen wij graag voor u. Verder zijn vrijwel al onze auto's afkomstig van de eerste eigenaar en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk.

Onze geadverteerde prijs is altijd inclusief geldige APK, het tenaamstellen van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw eventuele inruilauto. Wij bieden naar wens ook 6 of 12 maanden Real Garant garantie aan voor nét even dat extra stukje zekerheid.

Voor een afspraak, proefrit of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 21:00 uur op telefoonnummer 0180-234011 of op 06-51602147 (ook middels WhatsApp bereikbaar).



Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Kik Sales Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via (Tel: 0180-234011).
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2014 - jun 2018
Kenteken: SP-065-J

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 157 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 410 kg
GVW: 1.240 kg
Wielbasis: 234 cm

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 88 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 2
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken