Mini Countryman 1.6 Cooper /navi/airco/cruisecontrol

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf P. Bot B.V.
Hoogstad 51
3131 KX Vlaardingen
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-4600601
Fax. 010-4359003
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 13.950,00
Merk  Mini
Model  Countryman
Type  1.6 Cooper /navi/airco/cruisecontrol
Bouwjaar  2014
Km.  110.571 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.240 kg.
APK tot  21-07-2024
Motorinhoud  1.598 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarDakspoilerDimlichten automatisch en regensensorElektronische remkrachtverdelingLichtmetalen velgen 17"Parkeersensor achter
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapSpraakbediening
InterieurArmsteun achterBuitentemperatuurmeterElektrische ramen achterElektrische ramen voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenUSB aansluiting
VeiligheidAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeBoordcomputer met verbruiksberekening (550)centrale vergrendeling met afstandsbedieningDakspoiler achter (325)Parc Distance Control achter (507)Regen- en lichtsensor (521)ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarSportstoelen inclusief opbergnetten tegen de achterzije (481)Wired pakket (Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Multimedia-voorbereiding, Navigatiesysteem full map, Spraakbediening)
Bijzonderheden
Autobedrijf Bot is een groot Bovag-Autobedrijf gevestigd op een gezellige woon en autoboulevard in Vlaardingen waar totaal 400 occasions te bezichtigen zijn. Deze auto kan worden afgeleverd met garantie en een nationale autopas. U bent van harte welkom.

Bij de bouw van de MINI Countryman wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Deze MINI is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de MINI Countryman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!
Bedrijfsinformatie
* Ivm de grote vraag naar occasions hebben wij extra interessante auto's ingekocht en hebben we tot wel 150 auto's op voorraad!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: sep 2010 - jul 2014
Modelcode: R60
Kenteken: 5-TDK-95

Technische informatie
Vermogen: 90 kW (122 PK)
Koppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 47 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 535 kg
GVW: 1.775 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 260 cm

Interieur
Interieur: Antraciet, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 140 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)

Onderhoud, historie en staat
Onderhouden volgens voorschriften: ja
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Overige informatie
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Laatst bekeken