Audi A3 Cabriolet 1.2tfsi Sport S-line Navi Clima Stoelverwarming Crui...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
VAG Occasions
Gravinneloane 1
9263 TA Garyp
Friesland (NL)
Tel. 0611436108
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.899,00
Merk  Audi
Model  A3
Type  Cabriolet 1.2tfsi Sport S-line Navi Clima Stoelverwarming Crui...
Bouwjaar  2013
Km.  174.132 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.335 kg.
Motorinhoud  1.197 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cabriokap elektrisch, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Audi A3 Cabriolet 1.2TFSi Sport S-Line Navi Clima Stoelverwarming Cruise SportStoel
Kenteken: 4-KJF-17Merk: AudiModel: A3 CabrioletAPK tot: 16-01-2025Tellerstand: 174132 KMCarrosserievorm: CabrioAantal deuren: 2Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2013Transmissie: HandgeschakeldKleur: zwart MetallicBekleding: Leder/AlcantaraKleur interieur: zwartMotorinhoud: 1197 ccAantal cilinders: 4Motorcode: CBZVermogen: 77 kW / 105pkLedig gewicht: 1335 kgMax. trekgewicht: 1200 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 5.7 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: € 190 - 207 per kwartaalEmissieklasse: Euro 5
ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektrisch bedienbare kapKoplampreinigingLichtmetalen velgen 17"MetaalkleurParkeersensor achterStoelverwarmingWindschermXenon koplampenInfotainmentAudio-navigatie full mapMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteemStuurwiel multifunctioneelInterieurAircoAluminium interieur afwerkingArmsteun voorBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElectronic climate controlElektrische ramen voorLederen bekledingLederen stuurwielRookvrijStuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVoorstoelen verwarmdOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits ProgrammaPassagiersairbagS Line exterieurZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)
De warme en zonnige dagen staan weer voor de deur en dat betekend bij ons Cabrioweer. Deze leuke Nederlands geleverde Audi A3 cabrio met een rijk S-Line optiepakket en slechts 3 eigenaren is te bewonderen in onze winkel. Wees welkom voor een bezichtiging en proefrit. 

Bij onze oosterburen blijven ze topmerken bouwen. Met één overeenkomst: Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid. S-Line styling vertegenwoordigt de overtreffende trap in smaakvolle sportiviteit. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Met het elektrisch bedienbare dak kunt u moeiteloos genieten van elke zonnige dag. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Verder is de Audi uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen, metallic lak, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. De elektronische systemen in deze Audi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Ook is de Audi uitgerust met: cruise control, met startonderbreker, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

 

VAG Occasions
Gravinneloane 1
9263 TA Garyp
0611436108
info@vag-occasions.nl

www.vag-occasions.nl/

Alle keuringen zijn uiteraard toegestaan en het inruilen van uw auto, motor, camper of boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Let op! Auto's ouder dan 12 jaar en boven de 200.000 kilometer geven wij geen garantie. Al onze auto's worden technisch gecontroleerd om zo een goed inzichtelijk beeld te krijgen wat u koopt. Wij hebben geen garagebedrijf en zijn afhankelijk van derden voor het uitvoeren van inspecties en reparaties. Auto's tot 12 jaar en 200.000 kilometer kunnen wij via AutoTrust in de garantie zetten zodat u bij uw eigen garage, onder bepaalde voorwaarden van Autotrust, uw garantie kan laten uitvoeren. 

Ik heb uiteraard mijn uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welken voor jouw belangrijk zijn jouw beslissing kunnen beïnvloeden. Neem gerust contact met mij op voor vragen.

Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen is het verstandig om voortijdig even contact op te nemen of de auto er nog staat. In de regel ben ik woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur s'ochtens tot 17.00 uur s'middags aanwezig. Echter ben ik ook wel eens onderweg of om wat voor reden ook niet aanwezig. Daarnaast weet je zeker dat ik bij een gemaakte afspraak altijd rustig de tijd kan nemen voor alle vragen. Groetjes Jard

Standaard openeningstijden:

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Op afspraak
Woensdag:   Op afspraak
Donderdag:  10.00 tot 17.00
Vrijdag:         10.00 tot 17.00
Zaterdag:      10.00 tot 14.00 (later op afspraak mogelijk)
Zondag:        Gesloten

 

Laatst bekeken