Peugeot 107 1.0-12v Xs| Nette En Goed Onderhouden Auto.

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Dubois Automotive
Aston Martinlaan 54
3261 NB Oud-beijerland
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0610707382
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 3.250,00
Merk  Peugeot
Model  107
Type  1.0-12v Xs| Nette En Goed Onderhouden Auto.
Bouwjaar  2012
Km.  158.000 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  3
Gewicht  775 kg.
APK tot  29-08-2024
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Radio/CD, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Nette en goed onderhouden auto. Wordt nog meegereden technisch in goede staat.

Peugeot 107 1.0-12V XS| Nette en goed onderhouden auto.
Kenteken: KG-418-KMerk: PeugeotModel: 107APK tot: 29-08-2024Tellerstand: 158000 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 3Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2012Transmissie: HandgeschakeldKleur: witMotorinhoud: 998 ccAantal cilinders: 3Motorcode: 1KR-FEVermogen: 50 kW / 68pkLedig gewicht: 775 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 4.5 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 345 cmHoogte: 1470 cmMotorrijtuigenbelasting: € 67 - 73 per kwartaalEmissieklasse: Euro 5
Pakket: Premium PackAircoRadio CD spelerExterieurBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendelingInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAircoElektrische ramen voorStuur verstelbaarStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)
Nette en goed onderhouden Peugeot 107, Wordt nog meegereden dus de kilometerstand zal zijn opgelopen. De auto wordt verkocht in opdracht van een kennis. De auto rijdt en schakelt goed en heeft geen mankementen ijskoude airco.
De auto gaat weg omdat er een grotere auto aangeschaft moet worden.







Welkom bij Dubois Automotive,

Wat leuk dat u de tijd neemt om de beschrijving te lezen. Deze auto is namelijk ook echt de moeite waard, twijfel daarom ook niet om een bericht te sturen mocht u iets over deze auto willen weten.
Bent u nu toch nieuwsgierig geworden wat wij nog meer te bieden hebben naast het eventueel afleveren van deze heerlijke auto?  Of wilt u zelfs een afspraak maken? Wij zijn zowel telefonisch als per E-mail 24/7 bereikbaar en reageren zo snel mogelijk op uw vragen.

Uw auto inruilen en snel een indicatie ontvangen? Zodra u ons foto's toestuurt met de benodigde informatie streven wij ernaar u binnen 30 minuten te contacteren.

Ons bedrijf is met ruim 18 jaar ervaring in de autobranche opnieuw gestart onder een andere naam. Voor u als klant snappen wij dan ook dat het missen van reviews een punt van wantrouwen kan zijn. Het zou daarom jammer zijn dat u een mooie auto voorbij laat gaan door het niet hebben van vele reviews en de korte activiteit op de advertentie websites. Momenteel hebben wij nog vele vaste klanten die onze service en producten als zeer goed en kwalitatief beschrijven. Mocht u nu na het zien van de advertentie en het lezen van de tekst nog niet overtuigd zijn.
Vraag gerust naar informatie of maak een afspraak voor een Videocall. Zo heeft u een gezicht bij het bedrijf:)
Wij staan als bedrijf voor service en kwaliteit, en durven met volle overtuiging te zeggen dat de auto die u bij ons aanschaft, niet onder doet voor vergelijkbare auto's die u bij een dealer kunt kopen.


Leuk dat u het hele bericht hebt gelezen, wie weet tot snel!



Dubois Automotive
Aston Martinlaan 54
3261 NB Oud-Beijerland
0610707382
info@duboisautomotive.nl

duboisautomotive.nl/

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken