Chevrolet Matiz 1.0

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
Friesland (NL)
Tel. 085-3031174
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 1.888,00
Merk  Chevrolet
Model  Matiz
Type  1.0
Bouwjaar  2008
Km.  111.255 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  770 kg.
Motorinhoud  995 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Alarm, Deelbare achterbank, Hoofdsteunen achter, Ruitenwisser achter, Startonderbreker, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Chevrolet Matiz 1.0
Kenteken: S-523-GLMerk: ChevroletModel: MatizTellerstand: 111255 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2008Transmissie: HandgeschakeldKleur: blauwMotorinhoud: 995 ccAantal cilinders: 4Motorcode: B10S1Vermogen: 49 kW / 67pkLedig gewicht: 770 kgMax. trekgewicht: 600 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 5.6 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 350 cmBreedte: 150 cmMotorrijtuigenbelasting: € 67 - 73 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4ExterieurAchterruitwisser en sproeierGetint glasInterieurAchterbank in delen neerklapbaarHoofdsteunen voor en achterOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagElektronische remkrachtverdelingPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Nieuwe apk bij aflevering voor de vraagprijs.

Compleet onderhouden met boekjes aanwezig.

Nette goed rijdende en frisse Matiz met een leuke kilometerstand en de sportieve uitvoering met dakdragers en ook nog eens een airco.
Zuinig rijden, lage wegenbelasting en goedkope verzekering.

 


Belangrijke mededeling!
Wij werken altijd op afspraak en stellen het op prijs dat u te voren contact met ons opneemt voor een bezichtiging. 

Friesland-Trading is een handelsonderneming welke handelt op de zakelijke wijze en daarom aan de particulier geen hoge kortingen en garanties kunnen bieden. Onze auto's worden bij binnenkomst na gekeken en niet geheel schoon gemaakt maar toonbaar netjes!

Voor een verzorgde aflevering werken wij met een afleverpakket á 250, - wanneer u voor kiest om een auto direct mee te nemen rekenen wij geen aflever kosten
In het afleverpakket zit inbegrepen een nieuwe apk, olieservice en poetsbeurt. Vraag ook naar onze financiële financieringsmogelijkheden!

Op ons Marktplaats account vind u altijd een zeer complete fotoreportage, zet wij ook altijd de eventuele beschadigingen op de foto en als er onderhouds boeken zijn dan fotograferen wij die ook compleet.

Wij proberen ons Marktplaats account up to date te houden, wij raden aan om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085-3031174 voordat u vertrekt.

De informatie op ons Marktplaats account is zo accuraat en actueel mogelijk weer gegeven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en daarom is de informatie onder verplichte. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar een aankoop van de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
085-3031174
info@friesland-trading.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken