Peugeot 3008 1.2 130pk Blue Lease Executive Met Navigatie I Climate I Parke...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Autobedrijven Bergschenhoek
Weg En Land 6264
2661 KR Bergschenhoek
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504750
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 18.425,00
Merk  Peugeot
Model  3008
Type  1.2 130pk Blue Lease Executive Met Navigatie I Climate I Parke...
Bouwjaar  2019
Km.  89.678 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Blanc Nacre
Deuren  5
Gewicht  1.295 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 17"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingExtra getint glasLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor achterSpeciale kleur
InfotainmentNavigatiesysteem full mapAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendCarbonafwerking interieurElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
OverigeConnected servicesDraadloze telefoonladerParkeerhulp achter (WY14)Volledig digitaal instrumentenpaneel
Bijzonderheden
Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Peugeot 3008 biedt het allemaal. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Peugeot 3008 voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Peugeot is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Peugeot is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. De lane assist dirigeert u weer naar het midden van uw rijstrook als u buiten de lijnen dreigt te gaan.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Peugeot? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten! Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen bij Wittebrug. Wij leveren een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten: Rijklaar, volledig gecontroleerd én uiteraard inclusief garantie! Wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 euro,-. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie.

Uw auto financieren is bij Wittebrug geen enkel probleem. Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw gebruikte Wittebrug occasion van rentetarieven vanaf 6,9%. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Wittebrug Bergschenhoek is onderdeel van Wittebrug autobedrijven. Met de Dealerschappen van de complete Stellantis selectie, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Fiat, Abarth, Jeep, Lancia & Alfa Romeo zijn wij in de regio de Stellantis specialist voor u. Wij hebben altijd een voorraad van 200 occasions die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vind ons aan: Weg en Land 62 - 64 te Bergschenhoek. De koffie staat klaar.


Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, Specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2018 - dec 2020
Kenteken: ZJ-725-R

Technische informatie
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 188 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 445 x 184 x 162 cm
Wielbasis: 268 cm

Gewichten
Laadvermogen: 615 kg
GVW: 1.910 kg
Max. trekgewicht: 1.400 kg (ongeremd 690 kg)

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 118 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 4
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Garantielabels: SPOTiCAR Advanced (12 maanden), BOVAG Garantie (6 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken