Fiat 500 1.0 Hybrid Dolcevita Finale | Snel Leverbaar! | Apple Carplay/...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Opel Emmeloord
Produktieweg 12
8304 AV Emmeloord
Flevoland (NL)
Tel. 088-0035655
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 17.950,00
Merk  Fiat
Model  500
Type  1.0 Hybrid Dolcevita Finale | Snel Leverbaar! | Apple Carplay/...
Bouwjaar  2024
Km.  1 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  3
Gewicht  955 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Parkeersensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 15"panoramadakalarm klasse 1(startblokkering)audio installatieAutonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurbumpers in carrosseriekleurDAB ontvangerelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) voorkunstlederen stuurwielLED dagrijverlichtingmistlampen voormultimedia-voorbereidingmultimedia scherm kleinparkeersensor achterpassagiersairbagstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. De motor in deze Fiat maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

U kunt het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedienen met de knoppen op het stuur. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Ook centrale portiervergrendeling, boordcomputer en verstelbaar stuur zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2015

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 92 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 167 km/u
Wielbasis: 230 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 106 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontrole

Laatst bekeken