Fiat 500 1.0 Hybrid Dolcevita Finale | Snel Leverbaar! | Apple Carplay/...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Opel Emmeloord
Produktieweg 12
8304 AV Emmeloord
Flevoland (NL)
Tel. 088-0035655
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 17.950,00
Merk  Fiat
Model  500
Type  1.0 Hybrid Dolcevita Finale | Snel Leverbaar! | Apple Carplay/...
Bouwjaar  2024
Km.  1 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  3
Gewicht  955 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Parkeersensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 15"panoramadakparkeersensor achteralarm klasse 1(startblokkering)audio installatieAutonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurbumpers in carrosseriekleurDAB ontvangerelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) voorkunstlederen stuurwielLED dagrijverlichtingmistlampen voormultimedia-voorbereidingmultimedia scherm kleinpassagiersairbagstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Laat u niets wijsmaken, deze Fiat 500 biedt alles wat u van een auto verlangt. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Fiat met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Deze auto heeft airconditioning aan boord. De uitrusting van deze Fiat is met centrale portiervergrendeling, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw Fiat omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2015

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 92 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 167 km/u
Wielbasis: 230 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 106 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontrole

Laatst bekeken