Hyundai i10 1.0i Comfort

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Autobedrijven Bergschenhoek
Weg En Land 6264
2661 KR Bergschenhoek
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504750
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 9.425,00
Merk  Hyundai
Model  i10
Type  1.0i Comfort
Bouwjaar  2018
Km.  63.198 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Bruin
Deuren  5
Gewicht  908 kg.
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Mistlampen, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurLED dagrijverlichtingmistlampen voor
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voor en achterStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist System
Overigecentrale vergrendeling met afstandsbediening
Bijzonderheden
De auto's van de Koreaanse fabrikanten zijn tegelijk doordacht, dynamisch en degelijk. Neem alleen al deze Hyundai i10 van het bouwjaar 2018. Deze auto heeft een kilometerstand van 63198. Zijn pittige prestaties dankt deze Hyundai aan zijn compacte en zuinige motor. Ook is de auto voorzien van: LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en start-stopsysteem.

Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De uitrusting van deze Hyundai is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai i10 samen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten! Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen bij Wittebrug. Wij leveren een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten: Rijklaar, volledig gecontroleerd én uiteraard inclusief garantie! Wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 euro,-. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie.

Uw auto financieren is bij Wittebrug geen enkel probleem. Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw gebruikte Wittebrug occasion van rentetarieven vanaf 6,9%. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Wittebrug Bergschenhoek is onderdeel van Wittebrug autobedrijven. Met de Dealerschappen van de complete Stellantis selectie, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Fiat, Abarth, Jeep, Lancia & Alfa Romeo zijn wij in de regio de Stellantis specialist voor u. Wij hebben altijd een voorraad van 200 occasions die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vind ons aan: Weg en Land 62 - 64 te Bergschenhoek. De koffie staat klaar.


Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, Specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Kenteken: RR-405-Z

Technische informatie
Vermogen: 49 kW (67 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 15,5 s
Topsnelheid: 150 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 402 kg
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 166 x 150 cm
Wielbasis: 239 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 93 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 88 - € 95 per kwartaal

Garantie
Garantielabels: SPOTiCAR Advanced (12 maanden), BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken