Volkswagen Caddy 1.6 Tdi Bmt Keurige Auto !!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Cees Jansen Auto's
Veldzichtweg 14
3851 SH Ermelo
Gelderland (NL)
Tel. 06-51302545
Fax. 0341-493865
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 10.950,00
Merk  Volkswagen
Model  Caddy
Type  1.6 Tdi Bmt Keurige Auto !!
Bouwjaar  2011
Km.  73.016 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zilver
Deuren  4
Gewicht  1.407 kg.
Motorinhoud  1.598 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Trekhaak, Warmtewerend glas
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurHeldere koplampen.Lichtmetalen velgen 15"Zijschuifdeur rechtsAchterdeuren met ruitenAchterruitverwarmingBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in de kleur.Bumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningGetint glasMistlampen voorStootstrips
InfotainmentAudio-navigatie full map + hard diskBluetooth telefoonvoorbereidingTraffic informatieAUX aansluiting.
InterieurComfortstoel(en)Houtbetimmering.Houten vloer in de laadruimte.Kunstlederen bekledingLederen stuurwielSchone autoTussenschot met ruit.BuitentemperatuurmeterElektrische ramen voorKoplampverstelling.Lederen versnellingspook
VeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Derde remlichtElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeElektrisch-pakket (Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Elektrische ramen voor)Nationale Autopas.Serviceboekjes.
Bijzonderheden
KEURIGE AUTO.
NETJES ONDERHOUDEN.
SERVICEBOEKJE EN NAP AANWEZIG.
Inclusief APK.

Duitse auto′s weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Caddy. Het is een goed onderhouden auto, de onderhoudshistorie is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De comfortstoelen zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, houtinleg in het interieur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Caddy is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bedrijfsinformatie
Al onze occasions worden afgeleverd met recente APK. Wij hanteren geen afleveringskosten. Onze advertenties worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht geplaatst, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: sep 2010 - jul 2015
Modelcode: 2K, 2C
Kenteken: 9-VKR-49

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Koppel: 225 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 16,7 s
Topsnelheid: 151 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 777 kg
GVW: 2.184 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 186 cm
Wielbasis: 268 cm

Interieur
Interieur: Donker grijs, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 131 per kwartaal

Laatst bekeken