Ford Transit 350 2.0 Tdci L4h3 Trend Rwd | Financial Lease Vanaf ?499,- | C...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Schippers B.V.
Molendijk Noord 51
7461 JG Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512565
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 35.400,00
Merk  Ford
Model  Transit
Type  350 2.0 Tdci L4h3 Trend Rwd | Financial Lease Vanaf ?499,- | C...
Bouwjaar  2024
Km.  15 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  2.386 kg.
APK tot  22-03-2027
Motorinhoud  1.995 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurVerwarmde voorruitBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischmistlampen voorParkeersensor voor en achterZijschuifdeur rechts
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarTussenschot volledig
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency Brakingbots waarschuwing systeemElektronisch Stabiliteits ProgrammaRoll Stability Control
OverigeApple Carplay/Android AutoBots herkenning systeemcentrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected servicesDabMultimedia-pakket (Apple Carplay/Android Auto, Multimedia-voorbereiding)Rijstrooksensor met correctie
Bijzonderheden
Laat u niets wijsmaken, deze Ford Transit biedt alles wat u van een auto verlangt. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Ford Transit prima parkeersensoren die u een handje helpen. De Ford is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Bedrijfsinformatie
Auto Schippers is een familie bedrijf dat al 65 jaar in Rijssen gevestigd is. Wij zijn service dealer Hyundai. Sinds 2023 hebben we een 2e vestiging in Zuna.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.

U bent van harte welkom!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: feb 2020 - jul 2023
Cabine: enkel
Kenteken: V-17-DVH

Technische informatie
Vermogen: 121 kW (165 PK)
Koppel: 390 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Topsnelheid: 157 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L4H3
Afmetingen (LxBxH): 670 x 206 x 277 cm
Wielbasis: 375 cm

Gewichten
Laadvermogen: 1.114 kg
GVW: 3.500 kg

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
CO?-uitstoot: 315 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken