Ford Transit 350 2.0 Tdci L4h3 Trend Rwd | Cruise Control | Apple Carplay/a...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Schippers B.V.
Molendijk Noord 51
7461 JG Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512565
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 35.900,00
Merk  Ford
Model  Transit
Type  350 2.0 Tdci L4h3 Trend Rwd | Cruise Control | Apple Carplay/a...
Bouwjaar  2024
Km.  15 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  2.386 kg.
APK tot  22-03-2027
Motorinhoud  1.995 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurParkeersensor voor en achterVerwarmde voorruitZijschuifdeur rechtsBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischmistlampen voor
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarTussenschot volledig
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency Brakingbots waarschuwing systeemElektronisch Stabiliteits ProgrammaRoll Stability Control
OverigeAirconditioning voor met pollenfilter (300)Apple Carplay/Android AutoParkeersensoren voor en achter (470)Bots herkenning systeemcentrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected servicesDabMultimedia-pakket (Apple Carplay/Android Auto, Multimedia-voorbereiding)Rijstrooksensor met correctie
Bijzonderheden
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Transit. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 15 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. Met een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie beschikt deze Ford over uitstekende prestaties. De schuifdeur bij het passagiersdeel is ook een voordeel: geen uitzwaaiende portieren en een royale instap. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Bedrijfsinformatie
Auto Schippers is een familie bedrijf dat al 65 jaar in Rijssen gevestigd is. Wij zijn service dealer Hyundai. Sinds 2023 hebben we een 2e vestiging in Zuna.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.

U bent van harte welkom!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: feb 2020 - jul 2023
Cabine: enkel
Kenteken: V-29-DNP

Technische informatie
Vermogen: 121 kW (165 PK)
Koppel: 390 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Topsnelheid: 157 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L4H3
Afmetingen (LxBxH): 670 x 206 x 277 cm
Wielbasis: 375 cm

Gewichten
Laadvermogen: 1.114 kg
GVW: 3.500 kg

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
CO?-uitstoot: 315 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken