Kia Cee d Sportswagon 1.6 Gdi Comfort Pack / Top Onderhouden

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
Friesland (NL)
Tel. 085-3031174
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 7.450,00
Merk  Kia
Model  Cee d
Type  Sportswagon 1.6 Gdi Comfort Pack / Top Onderhouden
Bouwjaar  2013
Km.  206.978 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Bruin
Deuren  5
Gewicht  1.216 kg.
APK tot  31-03-2025
Motorinhoud  1.591 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Radio/CD, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Kia cee'd Sportswagon 1.6 GDI Comfort Pack / Top onderhouden
Kenteken: 7-KRG-10Merk: KiaModel: cee'd SportswagonAPK tot: 31-03-2025Tellerstand: 206978 KMCarrosserievorm: StationAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2013Transmissie: HandgeschakeldKleur: bruinMotorinhoud: 1591 ccAantal cilinders: 4Motorcode: G4FDVermogen: 99 kW / 135pkLedig gewicht: 1216 kgMax. trekgewicht: 1400 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 5.9 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 451 cmMotorrijtuigenbelasting: € 164 - 179 per kwartaalEmissieklasse: Euro 5ComfortCruise controlExterieurBuitenspieg.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurLED dagrijverlichtingMistlampen voorInfotainmentMultimedia-voorbereidingRadio-CD/MP3 spelerStuurwiel multifunctioneelInterieurAircoArmsteun achterBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaarOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)AlarmsysteemHill hold functieextreem nette top onderhouden en heerlijk rijdende Kia stationwagen met een trekgewicht van maar liefst 1400kg en zeer veel ruimte.
Representatief en kwalitatief staan voorop bij dit model. Onderhoudsboeken aanwezig en met navigatie systeem.

Instappen en gaan!


Belangrijke mededeling!
Wij werken altijd op afspraak en stellen het op prijs dat u te voren contact met ons opneemt voor een bezichtiging. 

Friesland-Trading is een handelsonderneming welke handelt op de zakelijke wijze en daarom aan de particulier geen hoge kortingen en garanties kunnen bieden. Onze auto's worden bij binnenkomst na gekeken en niet geheel schoon gemaakt maar toonbaar netjes!

Voor een verzorgde aflevering werken wij met een afleverpakket á 250, - wanneer u voor kiest om een auto direct mee te nemen rekenen wij geen aflever kosten
In het afleverpakket zit inbegrepen een nieuwe apk, olieservice en poetsbeurt. Vraag ook naar onze financiële financieringsmogelijkheden!

Op ons Marktplaats account vind u altijd een zeer complete fotoreportage, zet wij ook altijd de eventuele beschadigingen op de foto en als er onderhouds boeken zijn dan fotograferen wij die ook compleet.

Wij proberen ons Marktplaats account up to date te houden, wij raden aan om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085-3031174 voordat u vertrekt.

De informatie op ons Marktplaats account is zo accuraat en actueel mogelijk weer gegeven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en daarom is de informatie onder verplichte. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar een aankoop van de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
085-3031174
info@friesland-trading.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken