Mitsubishi Space star 1.0 Intense

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Schippers B.V.
Molendijk Noord 51
7461 JG Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512565
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 8.900,00
Merk  Mitsubishi
Model  Space star
Type  1.0 Intense
Bouwjaar  2018
Km.  45.807 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  820 kg.
APK tot  29-09-2024
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 14"Buitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED achterlichtenSide-skirts
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothRadio-cd/mp3 spelerStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voor en achterLederen stuurwiel en versnellingspookPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingcentrale vergrendeling met afstandsbedieningextra getint glas achter
Bijzonderheden
Geniet van elke rit in stijl en comfort met deze compacte maar verrassend ruime auto De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook is de auto voorzien van: 14 inch lichtmetalen velgen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het audiosysteem is zo ontworpen dat u het vanaf het stuurwiel kunt bedienen, zodat u veilig kunt blijven rijden en uw ogen op de weg kunt houden. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

In de Mitsubishi Space Star heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Mitsubishi Space Star. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Mitsubishi te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsinformatie
Auto Schippers is een familie bedrijf dat al 65 jaar in Rijssen gevestigd is. Wij zijn service dealer Hyundai. Sinds 2023 hebben we een 2e vestiging in Zuna.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.

U bent van harte welkom!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2016 - dec 2018
Kenteken: TR-924-J

Technische informatie
Vermogen: 52 kW (71 PK)
Koppel: 88 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,6 s
Topsnelheid: 172 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 470 kg
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 380 x 167 x 151 cm
Wielbasis: 245 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 92 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)

Historie
Aantal eigenaren: 1

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken