BMW 1-serie Cabrio 118i | Sportstoelen | Clima | Pdc | Stoelverwarming | M...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
AutoVitel
Elzenweg 39
5144 MB Waalwyk
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0416 - 348258
Fax. 0416 - 349033
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 12.845,00
Merk  BMW
Model  1-serie
Type  Cabrio 118i | Sportstoelen | Clima | Pdc | Stoelverwarming | M...
Bouwjaar  2008
Km.  81.400 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zilver
Deuren  2
Gewicht  1.395 kg.
APK tot  01-05-2025
Motorinhoud  1.995 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Metallic lak, Mistlampen, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieur9AA External Skin Protection321 Exterieur delen in carrosseriekleur507 Park Distance Control achterBumpers in carrosseriekleurCentr. deurvergr. met a.b. en startblokkeringDimlichten automatischmistlampen voorParkeersensor achterSportonderstel
Infotainment6FL Usb-/audio Interface663 Radio BMW ProfessionalStuurwiel multifunctioneel
Interieur4AT Interieurstrips hoogglanzend zwart4UT Doorlaadopening249 Multifunctioneel stuurwiel255 Sportstuurwiel met leder387 Windscherm423 Floor mats, velours431 Automatisch dimmende binnenspiegel441 Smoker Package473 Armsteun voor481 Sportstoelen voor493 Opbergpakket494 Elektrisch verwarmde voorstoelen534 Automatische airconditioning 2-zone548 Kilometersnelheidsmeter563 LichtpakketArmsteun voorElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielMiddenarmsteun voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenSportstuurVerstelbare stuurkolomVoorstoelen verwarmd
Milieu1CB CO2 Package1CC Automatisch start/Stop functie1CD Brake Energy Regeneration
Veiligheid428 Gevarendriehoek en First Aid Kit521 Regen- en lichtsensorAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits Programma
Overige7RP Advantage Package7RT Dynamic and Comfort Pakket704 M Sport onderstelA090 AGM-accu 90Ah
Bijzonderheden
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 1-serie Cabrio. Deze auto uit het bouwjaar 2008 heeft 81400 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze BMW 1-serie Cabrio is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Ook sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen achter, bumpers in carrosseriekleur, metallic lak en windscherm zijn aan boord.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de licht- en regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Extra opties op deze auto zijn: multifunctioneel stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1-serie Cabrio samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Zin om dakloos te rijden? Neem contact op en we zetten 'm klaar voor een proefrit!
Bedrijfsinformatie
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en de aandacht te geven die u verdient werken wij enkel op afspraak - u kunt ons mailen op info@autovitel.nl of bellen op 0416-348258 om een afspraak in te plannen.

Kijk op www.autovitel.nl voor onze complete collectie dealeronderhouden BMW's & MINI's inclusief vermelding van alle fabrieksopties. Uiteraard bent u van harte welkom om onze uitgebreide collectie jong gebruikte BMW & MINI's met Bovag garantie te aanschouwen in onze showroom aan de Elzenweg 39 in Waalwijk. LET OP - bezichtigingen en/of proefritten enkel op afspraak.

AutoVitel heeft zich volledig toegelegd op de verkoop van jonge, compleet gedocumenteerde occasions van de prachtige merken BMW en MINI.

Graag Tot Snel Bij AutoVitel !
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2008 - jun 2014
Kenteken: Z-651-JT

Technische informatie
Vermogen: 105 kW (143 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 210 km/u
Wielbasis: 266 cm

Interieur
Interieurkleur: Licht grijs
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Energielabel: B

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken