Seat Leon 1.5 Tsi Xcellence

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Agera Automotive
Cavaleriestraat 126
6135 JM Sittard
Limburg (NL)
Tel. 06 83 10 09 92
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.949,00
Merk  Seat
Model  Leon
Type  1.5 Tsi Xcellence
Bouwjaar  2020
Km.  62.042 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.218 kg.
APK tot  27-02-2025
Motorinhoud  1.498 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Ruitenwisser achter, Spiegels elektrisch, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
"Excellence is not a skill. It is an attitude."

Mooiste Seat Leon 1.5 TSI Xcellence van Nederland! Zeer Luxe
Kenteken: Z-993-JXMerk: SeatModel: LeonAPK tot: 27-02-2025Tellerstand: 62042 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2020Transmissie: HandgeschakeldKleur: zwart MetallicBekleding: Leder/StofKleur interieur: bruinMotorinhoud: 1498 ccAantal cilinders: 4Motorcode: DPBVermogen: 96 kW / 131pkLedig gewicht: 1218 kgMax. trekgewicht: 1400 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 4.8 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarHoogte: 1456 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: € 164 - 179 per kwartaal
Pakket: LED lichtpakketLED achterlichtenLED koplampenLED mistlampenPakket: Upgrade Tech & MusicAudio installatie premiumKoplampreinigingLED achterlichtenLED koplampenLED mistlampenRuitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarVolledig digitaal instrumentenpaneelVoorstoelen verwarmdPakket: Winter PackageKoplampreinigingRuitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarVoorstoelen verwarmdComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurAchterruitwisserBuitenspiegel rechtsBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendelingDimlichten automatischKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Park Distance ControlParkeersensor achterParkeersensor voorSportvelgenInfotainmentDABMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadio CD spelerSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAircoAirco (automatisch)Armsteun voorBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBinnenspiegel automatisch dimmendCruise control adaptiefElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen bekledingLederen interieurLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Microvezel bekledingMiddenarmsteun voorStuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmdOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingApple Carplay/Android AutoBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingDraadloze telefoonladerElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorKeyless startKnie airbag(s)LED mistlampenPassagiersairbagRijstrooksensor met correctieVervolgbotsing preventieVolledig digitaal instrumentenpaneelZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemGrootlichtassistentHill hold functieIsofix bevestiging voor kinderzitjesVerkeersbord detectie
Bijzonderheden:
We gaan het niet onder stoelen of banken steken; we zijn apetrots om u deze Seat Leon Xcellence te mogen aanbieden. Want we zijn best een beetje verliefd op deze “Spaanse” schoonheid. De uitvoering van deze Seat is volgens ons écht spot-on. Het is comfortabel, sportief, echt bommetjevol luxe en het ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen.
Wanneer u besluit om déze auto aan te schaffen, doet u zichzelf een werkelijk fantastische wagen cadeau. Daar staan wij 100% garant voor!

De lijst aan optie’s is gewoon te lang om op te noemen. Toch noemen we enkele highlights:
- Volledige LED verlichting voor en achter met dynamisch knipperlicht
- Adaptieve cruise-control
- Stoel- en stuurwielverwarming
- Volledig digitale cockpit
- Keyless entry en keyless start
- Climate control, ook achterin
- Sfeerverlichting met ambient lichtpakket

Exterieur:
Oké, oké. Op het eerste oog lijkt het misschien “gewoon” een zwarte hatchback.
Maar stop even met lezen, en kijk nog eens goed naar de foto’s….
Heeft u ‘m? ;-) 

Wij kunnen blijven kijken naar deze prachtige Seat. Het is elegant, chique en sportief.
De sierlijke 17 inch Seat velgen (voorzien van uitstekende allseason banden van Vredestein) maken het af. De auto is zorgvuldig gepoetst en gepolijst en glimt werkelijk nog mooier als een nieuwe. Deze auto vonden we voor u in Duitsland. We namen ‘m rechtstreeks van de vorige eigenaar over. De Leon maakte hier plaats voor een Seat Tarraco, vanwege de extra ruimte die nodig was. Dat deze heer een echte Seat liefhebber is, is ook wel te zien aan de manier waarop hij met deze auto is omgesprongen. Er zijn amper gebruikssporen te vinden. 
De auto is gegarandeerd schadevrij. Er is nooit aan gespoten, er zijn geen plaatdelen vervangen. 

Komt u eens kijken, en neem daar de tijd voor. We zetten een stoel naast de auto voor u klaar. Want eigenlijk is het zonde om in te stappen. Maar toch, dan begint het feest pas echt…

Interieur:
…Want eigenlijk begint het al bij de oerdegelijke, moderne autosleutel. Je voelt direct dat dit niet zomaar een auto is. 
Volgens ons zijn veel moderne auto’s nogal eenheidsworst aan het worden. Het is saai, koud en kil. Hoe anders is dat in deze Seat Leon, in deze prachtige Xcellence uitvoering!
Het is gewoon gezellig in deze auto, zelfs wanneer u zonder medepassagiers op pad bent. ;-) Kijk bijvoorbeeld eens naar die zachte velours matten met contrasterende bies.
Naar de lichtgevende instaplijsten. Naar de combinatie van prachtige bruin/grijze stop gecombineerd met bruin leder. Naar de sfeerverlichting, die helemaal naar uw smaak is in te stellen. En vooral ook naar de houten afwerking in de deurpanelen en over het dashboard. 
Dit is een auto om lief te hebben. 

Over de staat van het interieur kunnen we heel kort zijn; splinternieuw. 
Er is nooit in de auto gerookt, er zijn geen huisdieren in vervoerd, het ruikt super fris, het ís ook allemaal super fris en schoon. Er is werkelijk geen krasje, vlekje of wat dan ook te bekennen. De achterruiten zijn voorzien van uitneembare Sunnyboy zonneschermen. 
In de kofferbak ligt ter bescherming van de kofferbakbekleding een rubberen mat.
Deze rubberen mat is simpelweg als nieuw, de bekleding eronder daardoor ook. 
Het is wellicht een saai verhaal, maar alles behalve saai om het eens te bewonderen. 
Zien we u binnenkort? U zult onder de indruk zijn!

Techniek:
Wie ons bedrijf een beetje kent, weet dat wij beslist niet zomaar auto’s “doorschuiven”. Zie ook onze reviews op onze website en op Google! We zijn een klein en persoonlijk autobedrijf. We kennen de auto’s die we verkopen en verkocht hebben, maar ook onze klanten. We verkopen alleen de auto’s die we zelf ook zouden willen rijden. 
En eerlijk waar, deze Seat is hiervan het ideale voorbeeld. 

Zoals heel vaak het geval, komt de staat van het exterieur wel overeen met de staat van het interieur. En de techniek hangt hier ook vaak mee samen. Mensen vertroetelen of verwaarlozen hun auto, en doen dat dan ook meestal op alle vlakken tegelijk. 
Wanneer u kijkt naar de optische kant van deze Leon, heeft u waarschijnlijk al een vermoeden van de techniek. Deze is natuurlijk helemaal “bij”. We hebben de volledige onderhoudshistorie er bij, de auto heeft altijd keurig op tijd zijn beurtjes gehad. De boordmap is aanwezig, samen met alle origineel geleverde boekjes. Uiteraard is ook de tweede sleutel voorhanden. 
Er branden geen waarschuwingslampjes, de auto is bij ons in huis van top tot teen nagekeken en heeft een afleverbeurt gehad. De luxe kentekenplaten zijn al gemaakt, dus de auto staat klaar om aan zijn nieuwe avontuur te beginnen. 
We bieden u deze auto aan zonder bijkomende afleverkosten, en met 12 maanden garantie. 
Hierover vertellen we u graag alle details met een kopje koffie erbij. 

Aflevering:
Voordat wij een auto te koop aanbieden, voeren we uitvoerige inspecties uit en doen we er alles aan om u zorgeloos op pad te sturen. Zo zijn alle vloeistoffen bijgevuld en is de auto op tientallen punten nagelopen om de veiligheid en een zorgeloze start te waarborgen.

Garantie:
Iedere auto die wij bij Agera Automotive in- en verkopen, is kritisch door ons nagekeken. 
We vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat wij u met een veilige auto op pad sturen. 

Al onze auto's zijn voorzien van een geldige APK, hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een afleverbeurt. 
Waar deze afleverbeurt exact uit bestaat, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en wanneer de auto een laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. We zorgen er hoe dan ook voor dat de nieuwe auto fris van start gaat!
U ontvangt bij uw nieuwe auto een checklist, waar exact op te zien is wat wij aan uw auto hebben gedaan, en welke onderdelen hiervoor zijn gebruikt. 

Wanneer  u een auto bij een professioneel bedrijf zoals Agera Automotive koopt, is er tevens wettelijk geregeld dat u een non-conformiteitsgarantie geniet. 
Dit houdt in dat u de garantie krijgt dat de auto doet wat u er van mag verwachten, namelijk in beginsel veilige deelname aan het verkeer. Bij de bepaling wat u nou wel of niet mag verwachten wordt rekening gehouden met het betaalde bedrag, de leeftijd en kilometerstand van de auto. In samenspraak wordt er bekeken of de klacht gegrond is, en hoe we deze naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We houden van onze klanten, ook nádat zij een aankoop gedaan hebben. We doen er dan ook alles aan om u te helpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet met uw nieuwe auto.

Verzekering & Financiering:
Wij bieden de mogelijkheid om uw nieuwe auto naar wens extra te verzekeren en te betalen in maandelijkse termijnen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Over ons:
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en zijn om u de aandacht te geven die u verdient uitsluitend geopend op afspraak. We staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, eens wilt komen kijken of proefrijden. Dit mag tijdens kantooruren, maar kan ook daarbuiten. Net wat u het beste uitkomt!

Agera Automotive
Cavaleriestraat 126
6135JM Sittard
06 83 10 09 92
bjorn@agera-automotive.nl

www.agera-automotive.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken