Subaru Forester 2.0 Executive Leder,navi,pano

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Oldeman
Akeleiweg 115
9731 JC Groningen
Groningen (NL)
Tel. 050-5420505
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 18.999,00
Merk  Subaru
Model  Forester
Type  2.0 Executive Leder,navi,pano
Bouwjaar  2013
Km.  118.853 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.477 kg.
Motorinhoud  1.995 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurDimlichten automatisch en regensensorElektrisch bedienbare achterklepElektrisch glazen panorama-dakElektronische remkrachtverdelingKeyless entrykoplampreinigingLichtmetalen velgen 17"mistlampen voor
InfotainmentNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare bestuurdersstoelLederen stuurwiel en versnellingspookVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Overigecentrale vergrendeling met afstandsbedieningextra getint glas achterruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar
Bijzonderheden
Onze auto's worden standaard geleverd zonder garantie met een geldige APK, vloeistof/verlichting controle, tenaamstelling voertuig, poetsen, vrijwaren inruilvoertuig en Nationale Auto Pas.
Meerprijs Full Service pakket:
occasions vanaf €7500,- meerprijs €795,- 12 maanden BOVAG garantie, beurt volgens schema en 12 maanden Pech hulp Europa dekking.
Onze advertenties zijn met zorg samengesteld. Desondanks kunnen er per ongeluk afwijkende specificaties of opties voorkomen.

Met deze Subaru Forester kunt u weer jaren vooruit. De kilometerstand is 118853 en de onderhoudsgeschiedenis is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Het kan niet op: een fraai lederen interieur, zeeën van licht met het elektrisch bediende glazen panorama dak en probleemloos in- en uitladen met de elektrisch bedienbare achterklep. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. De uitrusting van deze auto is met keyless entry, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In de Subaru Forester heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Heeft u interesse in deze mooie Subaru? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2013 - apr 2015
Kenteken: Z-596-JR

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 198 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 11,8 s
Topsnelheid: 192 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 460 x 180 x 174 cm
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 538 kg
GVW: 2.015 kg
Max. trekgewicht: 2.000 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 150 g/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal
Leaseprijs: € 395 p/m (financial lease, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)

Laatst bekeken