Fiat Panda 1.2, Airco, Nieuwe Apk, Mega Onderhoud, Garantie!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Agera Automotive
Cavaleriestraat 126
6135 JM Sittard
Limburg (NL)
Tel. 06 83 10 09 92
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 2.749,00
Merk  Fiat
Model  Panda
Type  1.2, Airco, Nieuwe Apk, Mega Onderhoud, Garantie!
Bouwjaar  2005
Km.  162.914 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Nero
Deuren  5
Gewicht  835 kg.
APK tot  16-04-2025
Motorinhoud  1.242 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
"Black is beautiful!"

Fiat Panda 1.2, Airco, Nieuwe APK, MEGA ONDERHOUD, Garantie!
Kenteken: 45-RR-BRMerk: FiatModel: PandaAPK tot: 16-04-2025Tellerstand: 162914 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2005Transmissie: HandgeschakeldKleur: zwartKleurnaam: NeroBekleding: StofKleur interieur: geelMotorinhoud: 1242 ccAantal cilinders: 4Motorcode: 188A4000Vermogen: 44 kW / 60pkLedig gewicht: 835 kgMax. trekgewicht: 800 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 5.6 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 354 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: € 67 - 73 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
ExterieurAchterruitwisserBuitenspiegel rechtsBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDakrailsLichtmetalen velgen 14"SportvelgenInfotainmentRadio CD spelerInterieurAchterbank neerklapbaarAirco (automatisch)Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElektrische ramen voorHoofdsteunen achterStuur verstelbaarStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagPassagiersairbagVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)
Bijzonderheden:
Neem eens een kijkje op onze website. Onder het kopje “aanbod”, kunt u ons actuele aanbod vinden. Onderaan deze pagina staan ook de auto’s welke recent door ons zijn verkocht. En daar staan Fiat Panda’s tussen. Héél veel Panda’s. Tientallen! Sterker nog, het zijn bijna alleen maar Panda’s! En dat is natuurlijk geen toeval. 
We hebben namelijk echt een zwak voor dit leuke autootje. En waarom?
De Panda is klein van buiten, maar verrassend ruim van binnen. Zuinig, super betrouwbaar, iedereen vind ‘m sympathiek, en wij de eigenaren doorgaans ook. ;-) Een ideale match dus!

Deze Panda ruilden we begin dit jaar in. Dat lijkt al even geleden, en dat is het ook. 
In de tussentijd hebben we ontzettend veel werk, tijd, liefde en geld in deze Panda gestoken. 
Hoewel deze auto 100% bij de Fiat dealer onderhouden is, werd het tijd voor groot onderhoud. Nog nooit eerder hebben we zó veel gedaan om onze handtekening onder een auto te kunnen zetten. Lees vooral verder, want dit is een unieke kans om voor een schappelijke prijs een tiptop auto te kunnen rijden! (Zie het kopje Techniek)

Exterieur:
Het model kent u natuurlijk al, want ze zijn bijna in iedere straat te vinden, deze leuke Fiat Panda van het modeltype 169. In zwart, met lichtmetalen velgen, oogt het autootje lekker sportief en stoer. Mensen vallen massaal voor dit charmante Italiaantje. Want hoe compact hij er van buiten ook uitziet, de auto is van binnen verrassend ruim! 
Het exterieur is helemaal origineel en de auto kent een schadevrij verleden. 
Natuurlijk zijn er wat normale gebruikssporen te vinden die passen bij de leeftijd, maar we beloven u een hele frisse, leuke auto waarmee u goed voor de dag kunt komen.
Komt u gerust eens kijken naar deze leuke Fiat!

Interieur:
Het openen en sluiten van de portieren werkt met behulp van centrale deurvergrendeling. Deze is via de sleutel te bedienen. Wel zo handig!
De gele stoelen vallen direct op. Het vormt een vrolijk contrast met de donkere buitenkant. 
Wat tamelijk uniek is aan dit Pandaatje, is dat de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar is. Ideaal wanneer u niet zo lang bent. Daarnaast is deze Panda uitgerust met een goed werkende airco met climate control. De ramen aan de voorzijde en de spiegels zijn elektrisch te verstellen. Verder beschikt de Panda over de originele Fiat autoradio met CD-speler. 
Een nadeel van dit type Panda is dat het stof op de stoelen vrij dun is. Door het in- en uitstappen, wordt de bekleding op de stoelwang zo dun dat deze gaat scheuren. Dat was hier ook het geval helaas. De scheur is dichtgestikt om verder scheuren te voorkomen, maar uiteraard wel nog goed zichtbaar. Desondanks is het een hele fijne “werkplek”. Het ruikt lekker fris in de auto. Er liggen mooie velours Fiat matten in. De voetsteun hebben we opnieuw bekleed, omdat ook hier de originele stof vrij dun is. 
Alles werkt zoals u mag verwachten, de auto start direct en rijdt heerlijk. Er branden geen lampjes die niet horen te branden, en de lampjes die wél horen te branden doen dat ook. ;-)

Techniek:
Wie ons bedrijf een beetje kent, weet dat wij beslist niet zomaar auto’s “doorschuiven”. Zie ook onze reviews op onze website en op Google! 

Nu moeten we eerlijk toegeven dat het met deze Panda een beetje uit de hand is gelopen… De vorige eigenaresse ruilde deze Panda in op een jongere Panda met minder kilometers nadat zij er 5 jaar met veel plezier in had rondgereden. Toen de auto bij ons in de garage stond, viel ons op dat de auto een beetje olie en een beetje koelvloeistof lekte. De olielekkage bleek afkomstig te zijn van een krukaskeerring aan de versnellingsbakzijde. We besloten om de keerring te vervangen. Toen toch alles “los” was, hebben we direct een nieuwe koppeling inclusief drukgroep gemonteerd. Uit controle bleek dat de versnellingsbak ook niet meer helemaal fris was, dus deze hebben we vervangen voor een gereviseerd exemplaar. Ook de kleppendekselpakking werd vervangen, omdat het blok hier een beetje olie zweette. 
De koelvloeistof-lekkage bleek afkomstig van de waterpomp. Deze hebben we vervangen, en bij deze klus is natuurlijk ook direct de distributieriem en spanrol vervangen. 
Uit controle bleek dat er een remverschil tussen links en rechts aanwezig was. Om die reden is een remcilinder vervangen. Vervolgens is de auto nieuw APK gekeurd. De hoofdsleutel hebben we nieuw laten maken, waardoor de auto weer netjes op afstand te openen en sluiten is. Verder hebben we de wielen omgewisseld. Er zijn 2 allseason banden nieuw (op de vooras) en de allseason banden op de achteras zijn nog in zeer goede staat. Verder heeft de auto een algehele check gehad en natuurlijk een afleverbeurt gekregen. 
De auto wordt geleverd inclusief boordmap en alle origineel meegeleverde boekjes. 
Het serviceboekje is “uitgespeeld” en staat helemaal vol met stempels, allen afkomstig van de Fiat dealer. De auto is dus altijd keurig onderhouden, en door ons na mega onderhoud weer helemaal klaar voor zijn tweede jeugd!

Wat wij dus gedaan hebben:
- Nieuwe remcilinder gemonteerd
- Kleppendekselpakking vernieuwd
- Krukaskeerring aan de versnellingsbakzijde vernieuwd
- Koppeling inclusief drukgroep vervangen
- Revisie versnellingsbak gemonteerd
- Waterpomp vernieuwd
- Koelvloeistof ververst
- Distributieriem vervangen
- Nieuwe hoofdsleutel (met knopjes) laten maken i.v.m. slijtage van de originele sleutel
- Nieuwe kentekenplaten laten maken i.v.m. slijtage
- Lichtmetalen velgen gemonteerd met 4 allseason banden, waarvan 2 nieuw en 2 bijna nieuw
- Nieuwe APK keuring laten uitvoeren door een onafhankelijke garage
- Afleverbeurt uitgevoerd inclusief technische controle

We garanderen u dus een super goede, frisse en technisch zeer goede Panda waar u weer jaren met veel plezier mee op pad kunt! We geven 12 maanden garantie op deze auto!

Aflevering:
Voordat wij een auto te koop aanbieden, voeren we uitvoerige inspecties uit en doen we er alles aan om u zorgeloos op pad te sturen. Zo zijn alle vloeistoffen bijgevuld en is de auto op tientallen punten nagelopen om de veiligheid en een zorgeloze start te waarborgen.

Garantie:
Iedere auto die wij bij Agera Automotive in- en verkopen, is kritisch door ons nagekeken. 
We vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat wij u met een veilige auto op pad sturen. 

Al onze auto's zijn voorzien van een geldige APK, hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een afleverbeurt. 
Waar deze afleverbeurt exact uit bestaat, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, het bouwjaar en wanneer de auto een laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. We zorgen er hoe dan ook voor dat de nieuwe auto fris van start gaat!
U ontvangt bij uw nieuwe auto een checklist, waar exact op te zien is wat wij aan uw auto hebben gedaan, en welke onderdelen hiervoor zijn gebruikt. 

Wanneer  u een auto bij een professioneel bedrijf zoals Agera Automotive koopt, is er tevens wettelijk geregeld dat u een non-conformiteitsgarantie geniet. 
Dit houdt in dat u de garantie krijgt dat de auto doet wat u er van mag verwachten, namelijk in beginsel veilige deelname aan het verkeer. Bij de bepaling wat u nou wel of niet mag verwachten wordt rekening gehouden met het betaalde bedrag, de leeftijd en kilometerstand van de auto. In samenspraak wordt er bekeken of de klacht gegrond is, en hoe we deze naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We houden van onze klanten, ook nádat zij een aankoop gedaan hebben. We doen er dan ook alles aan om u te helpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet met uw nieuwe auto.

Verzekering & Financiering:
Wij bieden de mogelijkheid om uw nieuwe auto naar wens extra te verzekeren en te betalen in maandelijkse termijnen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Over ons:
Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en zijn om u de aandacht te geven die u verdient uitsluitend geopend op afspraak. We staan ook buiten kantooruren voor u klaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, eens wilt komen kijken of proefrijden. Dit mag tijdens kantooruren, maar kan ook daarbuiten. Net wat u het beste uitkomt!

Agera Automotive
Cavaleriestraat 126
6135JM Sittard
06 83 10 09 92
bjorn@agera-automotive.nl

www.agera-automotive.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken