Mercedes E-klasse 320aut. Elegance Schuifdak/navi/clima/leder/stoelverw./cruise/...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Roest bv
Parallelweg 1
4209 AA Schelluinen
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0184-601233
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 7.750,00
Merk  Mercedes
Model  E-klasse
Type  320aut. Elegance Schuifdak/navi/clima/leder/stoelverw./cruise/...
Bouwjaar  2004
Km.  187.581 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  4
Gewicht  1.545 kg.
Motorinhoud  3.199 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurElektrisch transparant schuif-/kanteldak.Lichtmetalen velgen 16"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels met verlichtingDimlichten automatischmistlampen voor
InfotainmentAutotelefoon voorbereidingNavigatiesysteem full map
InterieurElektrisch verstelbare voorstoel(en)Voorstoelen verwarmdArmsteun achterArmsteun voorElektrische ramen voor en achterHoutafwerking interieurLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Motorrestwarmte-installatieStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3Elektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeAutomat. 4-zone comfort airconditioning (581)MB Radio 50 APS navigatiesysteem (525)Voorstoelen met elektrische verwarming (873)Automatische antiverblindingsspiegels (249)binnen/buitenspiegel aut. dimmendcentrale vergrendeling met afstandsbedieningLuchtveringPTS, Park Tronic System (220)Stuurwiel/ versnellingshandle in leder (280)
Bijzonderheden
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De luchtvering absorbeert niet alleen oneffenheden in het wegdek, maar verhoogt ook aanzienlijk het rijplezier. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audio-installatiesysteem gecombineerd. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Mercedes-Benz, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Bedrijfsinformatie
Let op! Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle advertenties met de nodige zorg samen te stellen. Door de complexiteit en variatie van de voertuigen in onze voorraad kunnen wij niet garanderen dat de getoonde opties overeenkomen met de werkelijkheid.
Wij willen u dan ook vragen bij bezichtiging de auto, de aanwezige opties en specificaties die uw aankoop zouden kunnen beïnvloeden te controleren. Na de aankoop kunnen er dan ook geen reclamaties gemaakt worden op basis van de in de advertentie getoonde specificaties!

Auto Roest bv heeft meer dan 50 jaar ervaring met het in- en verkopen van jonge gebruikte auto's. Al 50 jaar mogen wij ons bij de selecte club van BOVAG autobedrijven voegen en zijn wij ook een Bosch Car Service! De hoogste standaard met betrekking tot onderhoud en reparatie van auto's en bedrijfsvoertuigen.

*100% Onderhouden*
*BOVAG lid*
*BOVAG garantie*
*Bosch Car Service*

Heeft u buiten openingstijden een vraag? Dan kunt u deze via een WhatsApp bericht op +31184601233 stellen.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: feb 2002 - dec 2004
Modelcode: W211
Kenteken: 98-PN-SZ

Technische informatie
Vermogen: 165 kW (224 PK)
Koppel: 315 Nm
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 7,8 s
Topsnelheid: 240 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 485 x 182 x 147 cm
Wielbasis: 285 cm

Gewichten
Laadvermogen: 625 kg
GVW: 2.170 kg
Max. trekgewicht: 1.900 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieurkleur: Beige
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 238 g/km
Emissieklasse: Euro 4

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik in de stad: 14,4 l/100km (1 op 6,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 8
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Laatst bekeken