Volkswagen up! 1.0 Bmt Up! Stoelverwarming Airco Bluetooth

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 10.940,00
Merk  Volkswagen
Model  up!
Type  1.0 Bmt Up! Stoelverwarming Airco Bluetooth
Bouwjaar  2019
Km.  44.663 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  845 kg.
APK tot  17-05-2025
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarmistlampen voor adaptiefDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichting
InfotainmentMultimedia-voorbereidingAudio installatie
InterieurVoorstoelen verwarmdElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingsmartphone integratieWinterpakket (WW1)centrale vergrendeling met afstandsbedieningWinter-pakket (Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, mistlampen voor adaptief, Voorstoelen verwarmd)
Bijzonderheden
Laat u niet misleiden door de dynamische lijnen van deze auto: een Volkswagen biedt u om te beginnen veiligheid. Maar daarnaast is het ook een heerlijke auto om te rijden, zoals u zult merken als u deze Up! uitprobeert. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Up! in uitstekende conditie. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Het is mogelijk om muziek draadloos te beluisteren dankzij bluetooth met audiostreaming. Deze auto is voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Volkswagen te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: aug 2018 - jul 2019
Modelcode: Typ AA
Kenteken: G-880-BP

Technische informatie
Vermogen: 44 kW (60 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 162 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 485 kg
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 241 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 117 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken