Volkswagen Tiguan 1.4 Tsi 150 Pk Dsg Comfortline | Virtual | Adaptive | Stoelverw.

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf A. van Rijswijk
Zoutendijk 2
4264 KH Veen
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0416-319900
Fax. 0416-319080
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 21.400,00
Merk  Volkswagen
Model  Tiguan
Type  1.4 Tsi 150 Pk Dsg Comfortline | Virtual | Adaptive | Stoelverw.
Bouwjaar  2017
Km.  120.002 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Deep Black Pearl
Deuren  5
Gewicht  1.398 kg.
APK tot  13-02-2025
Motorinhoud  1.395 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Traction control, Warmtewerend glas
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarChroom afwerking rondom de ramenChroom delen exterieurElektronisch Sper DifferentieelGrootlichtassistentLED achterlichtenLED koplampenLichtmetalen velgen 17"mistlampen voor adaptiefParkeersensor voor en achterWarmtewerende voorruit
InfotainmentMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurAirco separaat achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendComfortstoel(en)Cruise control adaptiefElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)SkiluikVoorstoelen in hoogte verstelbaarVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag passagierAutonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android Autocentrale vergrendeling met afstandsbedieninghoofdsteunen anti-whiplashruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaarSchakelmogelijkheid aan stuurwielVervolgbotsing preventieWinter-pakket (ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar, Voorstoelen verwarmd)
Bijzonderheden
Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € 22.695,-.

Wist je dat bestuurders van Duitse auto's tot de meest merkentrouwe rijders horen? Geen wonder, want onze oosterburen koppelen kwaliteit en betrouwbaarheid aan grote klasse en uitstekende prestaties. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Tiguan, bijvoorbeeld. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is deze Volkswagen een prettige auto om te rijden. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Interval, normaal of high-speed? Bij iedere neerslag reageert de regensensor altijd op gepaste wijze! Ook is de Volkswagen uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Bedrijfsinformatie
Zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag.

Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2017 - nov 2018
Kenteken: XD-107-R

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 200 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 461 x 184 x 165 cm
Wielbasis: 268 cm

Gewichten
Laadvermogen: 582 kg
GVW: 1.980 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg (ongeremd 740 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 140 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)

Historie
Aantal eigenaren: 1

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal
Leaseprijs: € 266 p/m (financial lease); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

Garantie
Garantielabel: Autotrust garantie (12 maanden)

Laatst bekeken