Opel Corsa 1.0 Turbo Online Edition | Opc Line Pakket | Airco | Cruise-co...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Peugeot Drachten
De Bolder 83
9206 AP Drachten
Friesland (NL)
Tel. 0512-545600
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 10.900,00
Merk  Opel
Model  Corsa
Type  1.0 Turbo Online Edition | Opc Line Pakket | Airco | Cruise-co...
Bouwjaar  2017
Km.  105.762 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Gaz :summit white s
Deuren  3
Gewicht  1.063 kg.
APK tot  31-08-2025
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 16"Navigatiesysteem full mapalarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbuitenspiegels elektrisch verstelbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningcomfortstoel(en)connected servicesDAB ontvangerdimlichten automatischelektrische ramen voorElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorkleur witLED dagrijverlichtinglederen stuurwielmistlampen voormultimedia-voorbereidingparkeersensor achterpassagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarradiosportonderstelspraakbedieningstart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Degelijk, actueel en betrouwbaar: daar staat Opel voor. Maar ook innovatief. Want, zeggen ze: 'De toekomst is voor iedereen'. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2015 - 2019
Modelcode: E
Kenteken: PR-470-R

Technische informatie
Vermogen: 66 kW (90 PK)
Koppel: 170 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 402 x 174 cm
Wielbasis: 251 cm

Gewichten
Laadvermogen: 587 kg
GVW: 1.650 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 560 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 102 g/km
Fijnstofuitstoot: 2,9 mg/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - € 151 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontroleZekerheidspack (€ 995 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG garantie
- nieuwe APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK

Laatst bekeken