Mini Mini 1.6 Cooper Chili Bj?01 Nap Nl Schuifdak Airco Cruise

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Spinveld Autobedrijf
Spinveld 35a
4815 HR Breda
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0767859373
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 2.750,00
Merk  Mini
Model  Mini
Type  1.6 Cooper Chili Bj?01 Nap Nl Schuifdak Airco Cruise
Bouwjaar  2001
Km.  190.023 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  3
Gewicht  1.025 kg.
APK tot  22-04-2025
Motorinhoud  1.598 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Radio/cassette, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Schuifdak, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Mini Mini 1.6 Cooper Chili BJ’01 NAP NL Schuifdak Airco Cruise
Kenteken: 83-HS-FNMerk: MiniModel: MiniAPK tot: 22-04-2025Tellerstand: 190023 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 3Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2001Transmissie: HandgeschakeldKleur: grijsMotorinhoud: 1598 ccAantal cilinders: 4Motorcode: W10B16AVermogen: 85 kW / 116pkLedig gewicht: 1025 kgMax. trekgewicht: 650 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 6.7 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 363 cmHoogte: 1416 cmAantal sleutels: 2Motorrijtuigenbelasting: € 113 - 123 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
ComfortBoordcomputerCruise controlExterieurAchterruitwisserAfwijkende dakkleurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDakspoilerGetint glasGlazen schuifdakLichtmetalen velgen 16"MetaalkleurMistlampen voorSportonderstelSportvelgenInfotainmentAudioinstallatie met CD-spelerRadio CD spelerRadio-cassetteStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElektrische ramen voorHoofdsteunen voor en achterLederen bekledingLederen stuurwielLederen/stof bekledingMiddenarmsteun voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenStuur verstelbaarStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Bandenspanningscontrolesysteem
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Geniet u maar lekker van het elektrisch bediende glazen panorama dak en het lederen interieur. U hebt het verdiend! In deze sportstoelen voel je je één met je auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, dakspoiler, getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mini Mini samen. Een langere remweg, meer slijtage, grotere kans op een klapband: te weinig lucht in de banden is een slecht idee. Daarom checkt het bandenspanningscontrolesysteem automatisch of de druk in de banden nog op peil is.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Mini te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Spinveld Autobedrijf is een universeel autobedrijf. Wij hebben ruim 100 occasions op voorraad. Wij zijn RDW-erkend en kunnen de auto’s ook ter plaatse tenaamstellen op uw naam. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u een autoverzekering aan te bieden met een lage premie. Ook het regelen van een Autofinanciering kunnen wij u aanbieden, vraag naar de mogelijkheden.
Garantie is mogelijk voor meerprijs. Wij zijn doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17.30 uur, op zaterdag tussen 10:00 tot 17:00 uur. En op zondag zijn wij enkel geopend op afspraak. Buiten openingstijden zijn wij geopend op afspraak !!!
BEZICHTIGING/PROEFRIT UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
INRUIL IS MOGELIJK
Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten.
Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Wij adviseren de opties en specificaties zelf te controleren. Bij twijfels kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.
Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Bel 076-7859373 of 0031638276840 voor een proefrit.

Spinveld Autobedrijf
Spinveld 35 A
4815HR Breda
0767859373
info@spinveldautobedrijf.nl

www.spinveldautobedrijf.nl

Laatst bekeken