Peugeot Expert Premium 2.0 Bluehdi 145pk Standard | Verhoogd Laadvermogen | N...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 29.950,00
Merk  Peugeot
Model  Expert
Type  Premium 2.0 Bluehdi 145pk Standard | Verhoogd Laadvermogen | N...
Bouwjaar  2023
Km.  10 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Noir perla nera
Deuren  5
Gewicht  1.629 kg.
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
armsteun voorBluetooth telefoonvoorbereidinglendesteunen (verstelbaar)mistlampen voorparkeersensor achterzijschuifdeur rechts2 zitplaatsen rechtsvooralarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesConnect Navigatie-pakket (Apple Carplay/Android Auto, DAB ontvanger, Navigatiesysteem full map, spraakbediening, WiFi voorbereiding)dimlichten automatischelektrische ramen voorElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiepassagiersairbagradiostuur verstelbaarvermoeidheids herkenning
Bijzonderheden
Souplesse, comfort en prestaties zijn onlosmakelijk verbonden met Peugeot. Niet zomaar van A naar B, maar Motion & Emotion. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lekker grote deuropening van de schuifdeur aan passagierszijde zorgt voor een heerlijk ruime instap. Ook elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Expert. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modelreeks: 2016 - 2024
Kenteken: VXK-66-V

Technische informatie
Vermogen: 106 kW (144 PK)
Koppel: 370 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 69 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 170 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxB): 496 x 192 cm
Wielbasis: 327 cm

Gewichten
Laadvermogen: 1.471 kg
GVW: 3.100 kg

Functioneel
Inhoud laadruimte: 5.800 l

Interieur
Interieur: Stof bekleding 'curitiba meltem brasilia' zwart/grijs, Stof
Aantal zitplaatsen: 3

Milieu
CO?-uitstoot: 191 g/km
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 148 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Nieuw: - Fabrieksgarantie
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK

Laatst bekeken