Volvo V50 1.8 Momentum! Luxe! Apk! Netjes!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
JD Cars Roden
Ceintuurbaan Noord 116
9301 NZ Roden
Drenthe (NL)
Tel. 0620834988
Print
Specificaties
Prijs  € 2.975,00
Merk  Volvo
Model  V50
Type  1.8 Momentum! Luxe! Apk! Netjes!
Bouwjaar  2008
Km.  284.854 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.270 kg.
APK tot  07-12-2024
Motorinhoud  1.798 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Volvo V50 1.8 Momentum! Luxe! Apk! Netjes!
Kenteken: 88-HFV-6Merk: VolvoModel: V50APK tot: 07-12-2024Tellerstand: 284854 KMCarrosserievorm: StationAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2008Transmissie: HandgeschakeldKleur: zwartMotorinhoud: 1798 ccAantal cilinders: 4Motorcode: B4184S11Vermogen: 92 kW / 125pkLedig gewicht: 1270 kgMax. trekgewicht: 1300 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 7.3 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 452 cmMotorrijtuigenbelasting: € 190 - 207 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLichtmetalen velgen 16"Mistlampen voorInfotainmentAudioinstallatie met CD-spelerRadio CD spelerStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAluminium interieur afwerkingArmsteun achterArmsteun voorBagage-scheidingsnetBagagedekBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBinnenspiegel automatisch dimmendBuitentemperatuurmeterElectronic climate controlElektrische ramen voor en achterHoofdsteunen anti-whiplashHoofdsteunen voor en achterLederen stuurwielLederen stuurwiel en versnellingspookLederen versnellingspookLederen/stof bekledingLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaarStuurbekrachtigingOverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Side Impact Protection System
Volvo staat voor veiligheid, dat weten we allemaal. Maar dit Zweedse icoon is nog zoveel meer. Innovatieve technologie en verrassende prestaties in één auto. 'Volvo for life'! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Met buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer is deze Volvo helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V50 samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Volvo V50 als zich een noodsituatie voordoet.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volvo in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Heeft u interesse in een auto of heeft u vragen over de auto. Bel ons gerust op 06-20834988!
Wij zijn elke dag 24/7 bereikbaar.

JD-CARS RODEN
Ceintuurbaan Noord 116
9301 NZ RODEN

Tel: 06-20834988

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken