Audi A4 4.2 V8 Rs 4 Quattro Schuifdak / Vol Leder / Xenon / 420 Pk You...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
J. van Heeswijk Auto's
Rooiseheide 35
5481 SG Schijndel
Noord-Brabant (NL)
Tel. 06-54790760
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 27.950,00
Merk  Audi
Model  A4
Type  4.2 V8 Rs 4 Quattro Schuifdak / Vol Leder / Xenon / 420 Pk You...
Bouwjaar  2006
Km.  141.592 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.625 kg.
APK tot  10-11-2022
Motorinhoud  4.163 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Schuifdak, Spiegels verwarmd, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektrisch glazen schuifdakElektronisch Sper DifferentieelkoplampreinigingLichtmetalen velgen 19"mistlampen voorParkeersensor achterRegensensor en aut. dimm. binnensp.
InfotainmentAudio-navigatie full mapAudio installatieAutotelefoon voorbereiding
InterieurCarbonafwerking interieurElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrisch verstelbare voorstoel(en)Hoofdsteunen actiefLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Middenarmsteun voorStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side achterAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeS Line exterieur
Bijzonderheden
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Audi RS4. Het is een auto van het bouwjaar 2006, hij heeft 141592 kilometer op de teller staan. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi Ars4samen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Ervaar de sensatie van deze sportwagen en maak gauw een proefrit. Even bellen en de afspraak staat!

Hij ziet er geweldig uit, maar levert bovendien ook topprestaties. S-Line styling vertegenwoordigt de overtreffende trap in smaakvolle sportiviteit. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het goed klinkende audio-installatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De uitrusting van deze Audi is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Audi RS4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Deze sportwagen heeft honger naar de weg. Maak gauw een proefrit, bel nu!
Bedrijfsinformatie
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken. Neem dan contact op met : 0654790760
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2005 - sep 2007
Modelcode: B7
Kenteken: H-197-FH

Technische informatie
Vermogen: 310 kW (421 PK)
Koppel: 430 Nm
Aantal cilinders: 8
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 4,8 s
Topsnelheid: 250 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 575 kg
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 266 cm

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 324 g/km
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro 4

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 13,5 l/100km (1 op 7,4)
Brandstofverbruik in de stad: 20,7 l/100km (1 op 4,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,4 l/100km (1 op 10,6)

Staat
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 230 - 261 per kwartaal

Laatst bekeken