Nieuws

60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70
Aantal pagina's: 8243

Audi RS3 Limousine

Publicatiedatum: 03-10-2016
De meest sportieve Audi A3 is de RS 3 en deze verschijnt nu als Limousine, in aanvulling op de Sportback. Hij heeft dezelfde 2.5 TFSI vijfcilinder benzinemotor met een vermogen van 400 pk en koppel van 480 Nm. Standaard zijn een zeventraps S-Tronic-automaat met dubbele koppeling en Quattro-vierwielaandrijving. De RS3 heeft een 2,5 centimeter verlaagd sportonderstel.

Jaguar XF Sportbrake

Publicatiedatum: 03-10-2016
In eerste instantie verklaarde Jaguar dat het vorige model XF Sportbrake geen opvolger zou krijgen. De klanten zouden zich moeten wenden tot de eerste suv van het merk, de F-Pace. Verkoopdirecteur Goss verklaarde op de autoshow van Parijs dat men op het besluit is teruggekomen, omdat ongeveer de helft van de verkoop in het E-segment uit stationcars bestaat.

Renault Kadjar

Publicatiedatum: 03-10-2016
Renault zag het eerste half jaar haar wereldwijde verkopen stijgen van minder dan 900.000 tot ruim een miljoen auto s. Het meest verkochte model is de Clio, gevolgd door de Captur en Megane. Op de vierde plaats staat de Logan, een model van het merk Dacia, dat in een aantal markten als Renault verkocht wordt. Het nieuwe suv-model Kadjar bezet de vijfde plaats.

Nissan Pulsar

Publicatiedatum: 01-10-2016
Nissan presenteert N-Vision-versies van de Pulsar, Juke en Qashqai. Zoals de naam al aangeeft is zichtbaarheid een belangrijk item en deze modellen en ze hebben dan ook standaard een Around View Monitor. Deze bestaat uit vier camera s, aan elke zijdes van de auto, die middels het NissanConnect-display aangeven als er zich een obstakel rond de auto bevindt.

Bentley Continental GT

Publicatiedatum: 01-10-2016
De autoshow van Parijs is van start gegaan en het lijkt of zich een trendbreuk voordoet. Voor het eerst is een groot aantal prominente merken niet aanwezig, waaronder Bentley, Ford en Rolls Royce. Als deze trend zich voorzet staat het internationale karakter van de oudste beurs ter wereld, waarvan de historie terug gaat tot eind eervorige eeuw, op het spel.

DS DS 5 Commande Speciale

Publicatiedatum: 28-09-2016
DS heeft sinds zijn ontstaan nog geen nieuw model geinroduceerd, de bestaande modellen waren oorspronkelijk Citroens. Tot de komst van echt nieuwe modellen presenteert DS speciale versies, zoals de DS 5 Commande Speciale. Daarmee kan de clientele zijn DS 5 geheel naar wens laten uitrusten met zelf gekozen kleuren, bekleding en opties.

Renault Zoe

Publicatiedatum: 28-09-2016
De Renault Zoe wordt veranderd voor modeljaar 2017 met als resultaat een grotere actieradius. De elektrisch aangedreven auto kan nu 400 kilometer rijden. Ook heeft hij een nieuw batterijpakket met een capaciteit van 41 kWh. Tot nog toe was dat 22 kWh, die nog in de goedkoopste uitvoering leverbaar blijft.

Mercedes Maybach S 600 Pullman Guard

Publicatiedatum: 27-09-2016
Guard is de benaming die Mercedes-Benz gebruikt voor speciaal uitgevoerde veiligheidsmodellen. Nieuwste versie is de Maybach S 600 Pullman Guard. Daarbij gaat het om bescherming tegen de meest uiteenlopende aanvallen. Hij heeft beschermende structuren, die zelfs aanvallen met granaten kunnen afwenden.

Cadillac CT6

Publicatiedatum: 27-09-2016
Het topmodel van Cadillac is de CT6 en in tegenstelling tot waar het Amerikaanse premiummerk bekend van was heeft hij geen V8. Hij is voorzien van een drie liter V6-twinturbo benzinemotor en heeft standaard All-Wheel Drive. Ook standaard zijn onder meer Bose Centerpoint Surround Sound System en camerabeelden rondom de auto.

Kia Carens

Publicatiedatum: 26-09-2016
Voor 2017 voert Kia een aantal wijzigingen door aan de Carens met een nieuwe grille en bumpers. Binnen valt een aantal in carbon-effect en glanzend zwart uitgevoerde onderdelen op. Het nieuwe Eco Pack bij de 1.7 CRDi heeft een start/stop-systeem en banden met lage rolweerstand.
Index onderwerpen
Audi RS3 Limousine
Jaguar XF Sportbrake
Renault Kadjar
Nissan Pulsar
Bentley Continental GT
DS DS 5 Commande Speciale
Renault Zoe
Mercedes Maybach S 600 Pullman Guard
Cadillac CT6
Kia Carens
Bron: AutoDisk

Laatst bekeken