Nieuws

66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76
Aantal pagina's: 8243

Cadillac Escala Concept

Publicatiedatum: 20-08-2016
Cadillac speelt op het concours d elegance in Pebble Beach een thuiswedstrijd. Daar introduceert het Amerikaanse merk de Escala Concept. Daarmee laat men de lijnen van een toekomstig topmodel zien. Hij heeft een 4,2 liter V8, waarvan de helft van de cilinders uitgeschakeld kunnen worden om zuiniger te rijden.

McLaren 570GT by MSO concept

Publicatiedatum: 19-08-2016
McLaren introduceert op het concours d elegance van Pebble Beach de 570GT by MSO concept. Hiermee worden opties getoond die binnenkort leverbaar worden. Zo heeft hij Electro Chromic Roof, een glazen dak met een tussenlaag die men in vijf tinten van verduistering kan instellen.

Audi Q2 Edition nr1

Publicatiedatum: 19-08-2016
De nieuwe Audi Q2 is er nu ook in de speciale uitvoering Edition nr1. De nieuwe Audi Q2 is er nu ook in de speciale uitvoering Edition nr1. Deze speciale uitvoering van de Q2 is er in de kleur Quantum Grey, die meekleurt met de lichtinval, met daarnaast een aantal onderdelen in het zwart. Deze Q2 heeft het S Line sportpakket. Binnen vindt men deels in leder uitgevoerde sportstoelen.

Mercedes Vision Mercedes-Maybach 6

Publicatiedatum: 18-08-2016
Na de detailfoto s is nu het gehele doek van de Vision Mercedes-Maybach 6 afgetrokken. Het is misschien wel de grootste coupe uit de geschiedenis met zijn lengte van zes meter. In het interieur vallen het brede beeldscherm en stoelen, die via de middenconsole optisch met elkaar zijn verbonden.

Land Rover Range Rover Sport

Publicatiedatum: 18-08-2016
Land Rover presenteert de 2017-versie van de Range Rover Sport. Hij is enigszins gefacelift en krijgt een nieuwe dieselmotor in de SD4 en vernieuwd multimediasysteem. De SD4 heeft een twee liter viercilindermotor met een vermogen van 240 pk en koppel van 500 Nm. Het infotainmentsysteem heeft een groter beeldscherm van 10 inch.

Citroen C4 Cactus

Publicatiedatum: 17-08-2016
Citroen wacht met smart op de nieuwe C3, want de verkoopcijfers zijn behoorlijk gedaald. In juli stond het merk op de veertiende plek, terwijl het de laatste jaren vaak op de zevende plek stond. De best verkochte Citroen is momenteel de C4 Cactus, maar die bezet pas de 35e plek van de modellenlijst. Van de gewone C4, de hatchback, werden slechts negen exemplaren afgezet, evenveel als van de Porsches Boxster en Cayenne.

Kia Cadenza

Publicatiedatum: 17-08-2016
Kia presenteert een nieuwe versie van haar topmodel Cadenza. De grote sedan is bij ons niet leverbaar, omdat de kansen op de Nederlandse markt te gering worden geacht. De Cadenza is wel leverbaar in de VS en is voorzien van een 3,3 liter V6 met een vermogen van 294 pk.

Honda Civic

Publicatiedatum: 15-08-2016
Er is een nieuwe Civic in aantocht, waarvan nu de Amerikaanse versie is onthuld. In grote lijnen is dit de auto die volgend jaar bij ons leverbaar wordt. Het gedrongen uiterlijk van de huidige Civic maakt plaats voor een vloeiendere lijn. Op mootirsch gebied is er nieuws in de vorm van een een liter driecilinder turbomotor.

Mercedes Vision Mercedes-Maybach 6

Publicatiedatum: 15-08-2016
Mercedes-Benz onthult langzaam maar zeker het uiterlijk van de nieuwe Maybach concept. Er is nu een foto van het front van de Vision Mercedes-Maybach 6. Imposant is het eerste wat in je opkomt bij het zien van de brede grille met smalle koplampen en zowel de ster als de naam Maybach .

Lamborghini Aventador SV Ad Personam

Publicatiedatum: 14-08-2016
Lamborghini presenteert een Aventador SV, die speciaal is aangekleed door de Ad Personam-individualiseringsafdeling. Hij is motorisch gelijk aan de gewone SV, maar hij heeft een groot aantal uiterlijke zaken die hem onderscheiden. Zo heeft hij meerdere luchtinlaten en rood uitgevoerde wieldoppen en remklauwen.
Index onderwerpen
Cadillac Escala Concept
McLaren 570GT by MSO concept
Audi Q2 Edition nr1
Mercedes Vision Mercedes-Maybach 6
Land Rover Range Rover Sport
Citroen C4 Cactus
Kia Cadenza
Honda Civic
Mercedes Vision Mercedes-Maybach 6
Lamborghini Aventador SV Ad Personam
Bron: AutoDisk