Nieuws

12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
Aantal pagina's: 8243

Citroen E-Mehari by Courreges

Publicatiedatum: 21-09-2017
De naam van het Franse modehuis Courreges siert voor de tweede maal een automodel. In de jaren zeventig was het een speciale uitvoering van de Matra Simca Bagheera en nu van de Citroen E-Mehari. Beide modellen zijn in het wit uitgevoerd, die de kleur van het licht wordt genoemd.

Audi RS4 Avant

Publicatiedatum: 20-09-2017
Precies twee jaar na introductie van de huidige A4 Avant presenteert Audi de RS4. Hij is er dus alleen als stationcar. De motor is al bekend van de RS5 Coupe. Het is de 2,9 liter V6 turbomotor met een vermogen van 450 pk. De acceleratie van 0 naar 100 km/h duurt minstens 4,1 seconden. De standaard begrensde topsnelheid van 250 km/h wordt met het Dynamic-pakket verhoogd naar 280 km/h.

Cadillac Escalade

Publicatiedatum: 20-09-2017
De autoverkopen in Europa tot en met juli zijn vier procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Het concern met de grootste stijging, van meer dan 50 procent, is General Motors. Daarbij gaat het voor het eerst sinds begin jaren twintig alleen om de Amerikaanse modellen. Sinds de verkoop van Opel gaat het om nog geen 2.500 exemplaren van Cadillac en Chevrolet.

Alfa Romeo Giulia Coupe

Publicatiedatum: 20-09-2017
Alfa Romeo heeft momenteel geen betaalbare coupe in haar programma en dat is opmerkelijk voor een sportief merk. In het verleden zijn een aantal fraaie coupe s gevoerd, waaronder de zeer tot de verbeelding sprekende Giulia Coupe uit de jaren zestig. Deze werd later bekend als GTV. Alfa Romeo is volgens Automotive News van plan om volgend jaar een nieuwe Giulia Coupe te presenteren.

Maserati Levante

Publicatiedatum: 19-09-2017
Maserati presenteert de Levante in de uitvoeringen GranLusso en GranSport. Deze Italiaanse namen zijn voor ons herkenbaar, ze richten zich op klanten die meer op luxe of op sportiviteit richten. De Granlusso is herkenbaar aan chromen beschermingsplaten en dakrails. Bij de GranSport is het interieur sportiever uitgerust en hoogglans zwarte accenten.

Alfa Romeo Stelvio

Publicatiedatum: 19-09-2017
De merken met de grootste verkoopstijgingen tot en met juli dit jaar danken ze vooral aan nieuwe modellen. Dat zijn vooral suv s en cross-overs. Alfa Romeo heeft door de introductie van de Giulia en Stelvio ruim veertig procent meer exemplaren verkocht. Minder stijging, maar wel met dubbele cijfers, vertoonden Suzuki, Jaguar en Toyota, mede door de Ignis, F-Pace respectievelijk C-HR.

Bentley Continental GT

Publicatiedatum: 15-09-2017
De nieuwe Bentley Continental GT is gepresenteerd met de W12-motor, een V8 volgt later. Ondanks bekende lijnen is de gran turismo een stukje harmonieuzer gelijnd. Hij lijkt langer gestrekt, vooral als gevolg van de kortere overhang aan de voorzijde. In het interieur is er keuze tussen een 12,3 inch aanraakscherm achter een houten paneel of drie klokjes voor een meer klassieke uitstraling.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Publicatiedatum: 15-09-2017
Porsche presenteert de 911 GT3 Touring Package, die qua uiterlijk afwijkt van het reguliere model. Zo heeft hij een inklapbare achterspoiler in plaats van de vaste vleugel. Deze GT3 heeft lampen voor en achter met heldere behuizing en specifieke uitlaatpijpeinden en zijn de koplampsproeiers afgedekt.

Ford stationcar

Publicatiedatum: 15-09-2017
De stationcar was met name in de VS een fenomeen, maar is daar nu bijna uitgestorven. Alle merken, met name Chevrolet en Ford US, hadden een groot aanbod stationcar-versies van hun populaire sedans. Opmerkelijk is dat Chrysler de stationcar-versie van de 300 niet in haar thuisland voert. Wie nu in de VS een stationcar zoekt, is nu aangewezen op de buitenlandse concurrentie aangewezen.

Fiat Tipo

Publicatiedatum: 14-09-2017
De nieuwe Fiat Tipo is in Nederland nog geen bekende verschijning, maar dat is niet het geval op zijn thuismarkt. Dat is Turkije, waar de auto ook voor de Europese markt wordt geproduceerd. Daar wordt hij onder de naam Aegea verkocht en het is dit jaar tot nu toe het best verkochte automodel.
Index onderwerpen
Citroen E-Mehari by Courreges
Audi RS4 Avant
Cadillac Escalade
Alfa Romeo Giulia Coupe
Maserati Levante
Alfa Romeo Stelvio
Bentley Continental GT
Porsche 911 GT3 Touring Package
Ford stationcar
Fiat Tipo
Bron: AutoDisk