Nieuws

14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
Aantal pagina's: 8243

Kia Sorento

Publicatiedatum: 07-09-2017
De Kia Sorento krijgt voor 2018 een lichte facelift en kleine wijzigingen. Hij heeft andere bumpers en koplampen en de achterlichten zijn nu voorzien van led-techniek. In het interieur is gebruik gemaakt van hoogwaardigere materialen. Nieuw is een achttraps automaat, waarmee zowel het verbruik als de CO2-uitstoot verlagen.

Volkswagen I.D. Crozz Concept

Publicatiedatum: 07-09-2017
Volkswagen presenteert op de IAA in Frankfurt een nieuwe versie van de I.D. Crozz Concept. De eerste schets daarvan is nu vrijgegeven. Als productiemodel wordt Volkswagens eerste elektrisch aangedreven suv. Naast dit model komt er ook een I.D. Buzz Concept hatchback en een bestelauto.

Nissan Leaf

Publicatiedatum: 07-09-2017
De nieuwe Nissan Leaf is officieel voorgesteld en hij heeft een geheel nieuw uiterlijk. De Leaf is qua vormgeving minder afwijkend dan zijn voorganger, maar is logischerwijs nog steeds elektrisch aangedreven. Hij is wel voorzien van een nieuwe elektromotor en een groter accupakket van minstens 40 kWh. Een tweede versie met een groter accupakket en krachtiger elektromotor verschijnt in 2018.

Honda Civic

Publicatiedatum: 05-09-2017
Honda presenteert volgend jaar de nieuwe CR-V, die overigens al geruime tijd leverbaar is in de VS. Op de komende autoshow van Frankfurt staat een concept met hybridetechniek. Deze CR-V Hybrid heeft een 2.0 i-VTEC benzinemotor in combinatie met een elektromotor. Of deze uitvoering geleverd gaat worden is nog niet bekend, maar de CR-V komt in ieder geval met de 1.5 i-VTEC benzinemotor beschikbaar.

Mercedes S-klasse Cabriolet

Publicatiedatum: 05-09-2017
De Mercedes-Benz S-Klasse Coupe en Cabriolet krijgen een aantal kleine veranderngen voor 2018. De uiterlijke wijzigingen zijn klein met andere bumpers en oled-verlichting achterkant. De Cabriolet is leverbaar met een vernieuwde V8 in de S 560 en S 63. Het vermogen bedraagt 469 respectievelijk 612 pk.

Ford Ecosport

Publicatiedatum: 05-09-2017
Of het met het relatief mindere succes te maken heeft is niet bekend, maar de Ford Ecosport krijgt alweer een facelift. Van de Renault Captur worden dit jaar ruim vijf keer meer exemplaren verkocht. De Ecosport krijgt een kleine facelift en er is nu een ST-Line uitvoering. Het dashboard is geinspireerd op dat van de nieuwe Fiesta met onder meer de laatste versie van het Sync infotainmentsysteem,

Jeep Wrangler

Publicatiedatum: 01-09-2017
Er is geen automerk dat in zo veel verschillende handen geweest is als Jeep. Het is in de loop der jaren eigendom geweest van de verdwenen concerns Willys-Overland, Kaiser en AMC en Chrysler en daarna via fusies van DaimlerChrysler en nu van Fiat Chrysler. Er is nu sprake van interesse in het merk van het Chinese Great Wall, dat met Jeep s werelds grootste producent van suv s wil worden.

Renault Clio estate

Publicatiedatum: 01-09-2017
De autoverkopen zijn in augustus ruim tien procent hoger dan die in dezelfde maand vorig jaar. Renault voert in augustus de verkoopstatistiek aan bij zowel de merken als de modellen. De Clio staat aan kop, een hele prestatie voor een model dat in deze vorm al vijf jaar bestaat. De vorig jaar gepresenteerde Renault Megane staat op de zesde plek.

Fiat Tipo S-Design

Publicatiedatum: 01-09-2017
Fiat presenteert een sportieve versie van de Tipo met de benaming S-Design. Hij is leverbaar vanaf 26.995 euro voor de hatchback met een meerprijs van 1.000 euro voor de Stationwagon. De krachtbron is de 1.4 T-Jet benzinemotor met 120 pk. De S-Design is herkenbaar aan onder meer een hoogglans zwarte grille en mistlampomlijstingen.

Nissan 370 Z

Publicatiedatum: 01-09-2017
De Nissan 370Z krijgt voor modeljaar 2018 een klein aantal wijzigingen. Qua uiterlijk is hij herkenbaar aan donkere behuizing van de verlichting, zwarte deurgrepen en een zwart inzetstuk op de achterbumper. De handgeschakelde versie heeft een nieuwe koppeling, waarbij het pedaal preciezer en sneller te bedienen is,
Index onderwerpen
Kia Sorento
Volkswagen I.D. Crozz Concept
Nissan Leaf
Honda Civic
Mercedes S-klasse Cabriolet
Ford Ecosport
Jeep Wrangler
Renault Clio estate
Fiat Tipo S-Design
Nissan 370 Z
Bron: AutoDisk